EL PLE APROVA LA PROPOSTA DE MÉS I BONIFICARÀ LA INSTAL·LACIÓ DE PLAQUES SOLARS PER AUTOCONSUM

1 d’octubre de 2020

El ple de l’Ajuntament de Llucmajor va aprovar ahir per unanimitat la moció presentada per Més per Llucmajor mitjançant la qual la formació demanava que l’Ajuntament de Llucmajor promogui la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques per autoconsum.


Així, l’Ajuntament de Llucmajor modificarà les ordenances oportunes per tal de bonificar les instal·lacions que promouen les energies renovables. D’aquesta manera, bonificarà un 50 per cent de l’Impost de Béns Immobles (IBI) als particulars que instal·lin plaques solars. Així mateix, també gratificarà amb un 20 per cent l’Impost sobre Instal·lacions, Construccions i Obres (ICIO). Aquestes bonificacions han d’entrar en vigor a partir de dia 1 de gener de 2021.


Mitjançant la moció de Més per Llucmajor, l’Ajuntament de Llucmajor es compromet també a promoure activitats de sensibilització i informació per fomentar la implantació de l’autoconsum al municipi.


La portaveu de Més per Llucmajor, Maria Barceló, celebrà l’aprovació de la proposta de la formació ecosobiranista: “Fa un any l’Ajuntament de Llucmajor va aprovar el Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima (PAESC) per al municipi de Llucmajor i una de les accions que proposa el pla és la promoció de la instal·lació de plaques solars per autoconsum. Per això i per tal que aquest document no quedi dins un calaix com sovint passa, hem presentat aquesta moció perquè l’Ajuntament faci passes i apliqui polítiques reals que incrementin la producció d’energies renovables al nostre terme municipal”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s