MÉS PER LLUCMAJOR RENOVA LA SEVA EXECUTIVA I AFRONTA AMB IL·LUSIÓ EL CAMÍ CAP A 2023

18 de setembre de 2021

Més per Llucmajor va celebrar ahir vespre la seva Assemblea General en el decurs de la qual va elegir els integrants de la nova Executiva del partit al municipi, que ve marcada per la renovació dels seus integrants i la il·lusió del camí engrescador cap a les eleccions municipals de 2023.

De fet, l’actual portaveu de Més per Llucmajor a l’Ajuntament de Llucmajor, Maria Barceló; el regidor Miquel Serra, i l’ex batle Jaume Tomàs, són les úniques persones que continuen de l’Executiva anterior.

Així, la nova Executiva de Més per Llucmajor està formada per:

Maria Barceló Calviño (coordinadora)
Antoni Barceló Riera (vocal)
M. Francina Crespí Vidal (vocal)
Marina Ferre Valverde (secretària de comunicació)
Sebastià Maimó Puig (secretari de finances)
Miquel Serra Teruel (secretari d’organització)
Jaume Tomàs Oliver (vocal)
Antoni Tomàs Cebrián (vocal)
Maria del Mar Vanrell Bosch(vocal)

La nova Executiva té diferents objectius. D’una banda millorar l’acció política per mantenir l’oposició activa, ferma i propositiva realitzada durant la primera meitat de la legislatura. Lluitar des de l’Ajuntament i des del carrer per tombar els valors i polítiques conservadores-neoliberals, d’escassa sensibilitat mediambiental i contra la llengua i cultura pròpies que actualment promou el Consistori.

Per alttre costat, recollir i formular propostes, mocions i preguntes destinades a defensar l’ideari del partit (polítiques socials, ecologisme, sobiranisme i feminisme) dins l’ajuntament.


També continuarà fiscalizant l’estat preocupant en què es troba l’Equip de Govern, que exhibeix contínuament unes fissures que afecten les tasques diàries en el municipi i l’execució dels projectes en un moment en què precisament les institucions haurien de mostrar valentia i diligència, fet que contrasta amb la paràlisi actual

A l’acte hi assistiren representants de l’Executiva de Més per Mallorca, Aina Sastre, Joan Mas i Mateu Matas.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s