MÉS RECLAMA SOLUCIONS URGENTS PER S’ARENAL

12 de novembre de 2021

MÉS per Llucmajor denuncia l’abandonament que pateix aquesta legislatura la zona costanera de s’Arenal per part de l’Ajuntament de Llucmajor. Miquel Serra, regidor de MÉS que la passada legislatura fou el regidor de s’Arenal, apunta que “no només tenen aturats els projectes que els hi deixarem en marxa o a punt d’adjudicar sinó que fins i tot han estat del tot incapaços de dur a terme les seves pròpies iniciatives“.

El llistat d’iniciatives per transformar s’Arenal que estaven en marxa gràcies o a punt de començar gràcies a la gestió del pacte anterior és extens:

– Obres de millora de la plaça Reina Maria Cristina aturades.

– PAC de s’Arenal bloquejat I sense que cerquin solucions.

– Millores a Gran i General Consell aturades.

– Via Verda no se sap res.

– Adequació del Torrent dels Jueus aturada.

A banda de tot això:

– Piscina Municipal de s’Arenal tancada des de l’estiu i sense data d’obertura.

– Conversió en ús exclusiu per a vianants de la plaça Major de s’Arenal aturada quan és un projecte que ve subvencionat en bona part pel Consell de Mallorca i Govern de les Illes Balears.

Noves propostes de MÉS:

– Compra del solar de l’antic camp de futbol Antoni Roses permetria desbloquejar el PAC.

– Una pista d’Atletisme.

Amb tot plegat Serra afirma que “a banda de tirar endavant el que varen trobar, han estat del tot incapaços de posar en marxa les seves pròpies iniciatives com ara la millora de la plaça Major“.

Serra lamenta aquesta deixadesa: “Pel pacte anterior, tot i que sempre es pot fer millor, s’Arenal era una prioritat i així ho vàrem demostrar amb fets. Ara, el pacte que governa Eric Jareño deu estar massa entretingut amb lluites internes i abandonen el que és el seu deure que no és altre que gestionar per millorar el municipi i en aquest cas el nucli de s’Arenal que hauria de ser sempre una prioritat per l’Ajuntament de Llucmajor, ja que és una zona madura que necessita millores urgents”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s