APROVADA PER UNANIMITAT LA MOCIÓ DE MÉS PER LLUCMAJOR PER RECUPERAR EL SERVEI DE DINAMITZACIÓ JOVE

13 de maig de 2022

El ple de l’Ajuntament de Llucmajor va aprovar una moció de MÉS per Llucmajor mitjançant la qual es compromet a recuperar de forma urgent el Servei de Dinamització Jove de Llucmajor, s’Arenal i Urbanitzacions.

Recordam que durant la passada legislatura i fins a 2020, l’Ajuntament de Llucmajor va oferir el Servei de Dinamització Jove a Llucmajor, s’Arenal, Badia Gran i les Palmeres i, a més, oferia un complet servei de dinamització i informació juvenil.

La portaveu de MÉS per Llucmajor, Maria Barceló, explica que “la irrupció de la Covid-19 va trencar aquestes dinàmiques i va fer impossible desenvolupar les programacions tal com estaven pensades i el Servei de Dinamització Juvenil va acabar per desaparèixer”.

Barceló explica però que amb la tornada a la normalitat “consideram que és necessari que un col·lectiu tan important i sensible com són els joves vagi recuperant aquesta normalitat i amb ella totes les eines de socialització i esbarjo que la pandèmia de Covid-19 ha interromput”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s