Preocupació a Llucmajor pel retard en les obres d’infraestructures sanitàries

La preocupació creix a Llucmajor davant del retard en les obres d’infraestructures sanitàries al municipi. El pla presentat aquest dimecres passat ha revelat que els dos Punts d’Atenció Continuada (PACs) no veuran començar les seves remodelacions fins al 2026, una dilació que consideram injustificada.
El portaveu Miquel Serra de Més per Lucmajor ha expressat la seva decepció, afirmant: “Aquesta dilació en les obres és injustificada i no satisfà les necessitats urgents de la nostra comunitat. Amb la demanda creixent de serveis de salut, és imperatiu que les autoritats actuin amb diligència per millorar les infraestructures sanitàries a Llucmajor.”
D’acord amb les declaracions de Serra, un dels PACs, el de s’Arenal, ja té el projecte elaborat i podria iniciar les obres en qualsevol moment. En canvi, el PAC de Llucmajor encara no compta amb un projecte definitiu.
Aquest retard en les obres posa en risc l’accés a serveis de salut adequats per als residents de Llucmajor, i Més per Llucmajor insta a la Sr. Lascolas a reconsiderar els terminis i donar prioritat a aquesta qüestió crucial.

Deixa un comentari