Qui som?

MÉS per Llucmajor és un projecte polític plural, ampli, que representa l’espai polític d’esquerres, sobiranista i ecologista del municipi de Llucmajor.

Fotografia grup 03_02_2019.jpg

Actualment formam part de l’equip de govern de la legislatura 2015-2019:

Jaume Tomàs Oliver

Jaume Tomàs Oliver.jpg

Càrrec: Primer tinent de batle i regidor d’Urbanisme, Ordenació del Territori, Entorn Urbà, Medi Ambient i Medi Rural. Ha estat el 39è batle de Llucmajor durant els els primers 16 mesos de legislatura (de 13/6/2015 a 13/10/2016).
Contacte: jtomas@llucmajor.org
Dedicació plena: 39.474,07 € bruts anuals en 14 pagues d’idèntica quantia.

Dades Biogràfiques

Va néixer el 1964 a Llucmajor, on ha residit sempre.
Ha fet feina des de ben jovenet en diferents empreses privades de l’àmbit de la construcció i de la seguretat i la protecció.
Des del 2003 és funcionari de carrera (tècnic del Departament de Disciplina Urbanística) de l’Ajuntament de Manacor, on té plaça d’inspector d’obres.
És aficionat al ciclisme, com a espectador i com a practicant, aficionat també a tot el que té relació amb esports de natura i un enamorat de les costes de Mallorca.

Declaració de bens: Document adjunt
Declaració d’activitats: Document adjunt

Maria Barceló Calviño

Maria Barceló Calviño.jpg

Càrrec: Regidora d’educació.
Contacte: mbarcelo@llucmajor.org
Dedicació parcial de 4 hores: 24.240,00 € bruts anuals en 14 pagues d’idèntica quantia.

Dades Biogràfiques

Va néixer el 1976 a Llucmajor, on resideix amb la seva parella i els seus dos fills.
És llicenciada en biologia per la UIB (especialista en microbiologia) i professora de secundària des de l’any 2000. Des de fa vuit anys exerceix a l’IES La Ribera.
Aficionada a la música i la lectura, va cursar estudis de flauta i és membre de la Banda de Música de Llucmajor des de fa 25 anys, i també del Club de Lectura de la Biblioteca Municipal.

Declaració de bens: Document adjunt
Declaració d’activitats: Document adjunt

 

Miquel Àngel Serra Teruel

Miquel Àngel Serra Teruel.jpg

Càrrec: Regidor d’Innovació, Comunicació, Mobilitat i Transport i Atenció Ciutadana a s’Arenal.
Contacte: mserra@llucmajor.org
Dedicació parcial de 4 hores: 24.240,00 € bruts anuals en 14 pagues d’idèntica quantia.

Dades Biogràfiques

Arenaler nascut el 18 de juliol del 1977, fill de pare marratxiner i mare valenciana. Viu en parella amb na Virgínia i és pare de na Clara i en Miquel.
Va realitzar els seus estudis primaris i secundaris al col·legi La Porciúncula de s’Arenal. Es va llicenciar en Ciències Químiques l’any 2002 per la Universitat de les Illes Balears i és expert universitari en Internet i les seves aplicacions per la UNED.
Afiliat al PSM des de l’any 2002, ha estat secretari d’organització de l’agrupació de Llucmajor. És regidor de l’Ajuntament de Llucmajor des de 2012.
Als setze anys començà la seva tasca professional en el món del turisme a l’Hotel San Diego de s’Arenal, i des del 2003 és professor de secundària (física i química), tasca que ha exercit en diferents instituts públics de les Illes Balears.
És membre del col·lectiu Es Tallant des de la seva fundació i col·laborador en distintes revistes d’àmbit local.
Amb fortes conviccions d’esquerres, ecologista i nacionalista, està entusiasmat amb la nova era política que s’ha obert al municipi i que ha de transformar Llucmajor en un exemple de transparència, participació i modernitat.

Declaració de bens: Document adjunt
Declaració d’activitats: Document adjunt

 

Lluís Segura Seguí

Lluís Segura Seguí (Provisional).jpg

Càrrec: Quart tinent de batle i regidor de Cultura, Festes i Fires.
Contacte:
llsegura@llucmajor.org
Dedicació plena: 39.474,07€ bruts anuals en 14 pagues d’idèntica quantia.

Dades Biogràfiques

Lluís Segura Seguí (Palma, 1963) és llicenciat en filosofía per la UIB i postgrau en direcció de projectes per la UPM. Ha estat profesor associat del departament de filosofía de la UIB durant tretze anys, tasca que ha combinat amb diverses activitats professionals, principalment lligades a la docència i al sector de la gestió esportiva. Ha estat president de la Federació Balear d’Halterofilia, secretari general de la Federación Española de Empresarios de Instalaciones Deportivas, president de l’Associació d’Empresaris d’Instal·lacions Esportives de les Illes Balears, vocal de l’executiva de la Petita i Mitjana Empresa de Mallorca i membre fundador de l’Associació de Gestors Esportius de les Illes Balears.
En l’àmbit polític, ha estat membre de l’executiva del PSM (2004-2006) i de la d’Esquerra Republicana de Mallorca (des de 2011), partit del qual, actualmente, és Conseller Nacional. Al Municipi de LLucmajor, on resideix des del 2008, ha estat president de la secció local d’Esquerra Republicana i part de la candidatura de Més per Llucmajor a les eleccions municipals del 2015
És col·laborador habitual, com articulista d’opinió, als mitjans de comunicació dBalears i Mallorca Confidencial.

Declaració de bens: Document adjunt
Declaració d’activitats: Document adjunt

Un pensament sobre “Qui som?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s