Jaume Tomàs: “MÉS per Llucmajor ens hem convertit en la força que estira i lidera el pacte de govern de l’Ajuntament de Llucmajor”

AActe central de campanyaquest passat dissabte, dia 18 de maig, es va fer al Claustre de Sant Bonaventura l’acte central de campanya de la candidatura de MÉS per Llucmajor a les eleccions del 26 de maig.

Joan Laínez presentà l’acte. Començaren les intervencions, com a convidats, Miquel Ensenyat, candidat a la presidència del Govern i Caterina Mas, candidata al Consell de Mallorca.

Tot seguit la número 2 a la llista, Maria Barceló, parlà de gestió: “En aquests 4 anys hem escoltat les necessitats de les persones, hem recollit les seves demandes, hem posat en marxa projectes i d’aquesta manera hem aconseguit moltes fites”. El número 3, Lluís Segura, prèviament parlà sobre la importància de tenir una representació forta per consolidar el canvi a Llucmajor.

El candidat de la formació ecosobiranista, Jaume Tomàs valorà el canvi a l’Ajuntament de Llucmajor, incidint en l’eixugament del deute escandalós que ofegava el municipi, passant de ser un dels municipis més endeutats a estar completament sanejat: “MÉS per Llucmajor ens hem convertit en la força que estira i lidera el pacte de govern de l’Ajuntament de Llucmajor”. Per altra banda mostrà dos mapes amb les inversions aconseguides per la vila de Llucmajor i s’Arenal en aquesta legislatura, que superen els 18,5 milions d’€.

Jaume Tomàs demanà el vot per MÉS i es comprometé a fer realitat la reforma integral de la residència de la tercera edat, o el centre de dia de les Urbanitzacions: Volem que els nostres majors siguin atesos com es mereixen, i volem que les famílies respirin tranquil·les sabent que compten amb unes instal·lacions i serveis de qualitat”. Finalment, afirmà que als propers quatre anys S’ha de fer realitat la posada en funcionament d’unes infraestructures culturals al servei de les associacions, a l’alçada que es mereix un poble com Llucmajor”, així com també impulsar la reforma de les instal·lacions esportives del municipi: Volem un poble on passem gust de viure-hi, ara i en el futur”.

L‘acte acabà amb una picada i música a càrrec d’Aurora Punxadiscs.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s