MÉS PER LLUCMAJOR DENUNCIA QUE EL PACTE NO HA TRAMITAT LES AJUDES ALS CLUBS ESPORTIUS PRESSUPOSTADES DES DE 2019

24 de setembre de 2021

Des de MÉS per Llucmajor hem de tornar a denunciar la nul·la capacitat de gestió del pacte de govern de l’Ajuntament de Llucmajor.

A les acaballes de la passada legislatura, l’anterior pacte de govern deixà les bases fetes i 100.000€ en els pressuposts de 2019 per treure la convocatòria d’ajudes a tots els clubs esportius del municipi. Idò a hores d’ara el pacte actual no ha estat capaç ni de tramitar aquestes ajudes.

El regidor de Més per Llucmajor, Miquel Serra, critica que el pacte “no ha donat ni un euro i això que aquestes ajudes estaven pressupostades a 2019, 2020 i 2021.

És a dir, enguany s’haurien de repartir entre els clubs esportius per tercer exercici consecutiu amb la qual cosa a hores d’ara haurien d’haver rebut 205.000€ a raó de 100.000€ l’any 2019, 50.000 al 2020 i 55.000€ a 2021.

En aquest sentit, Serra recorda que “celebram que novament donin continuïtat a una iniciativa del pacte anterior, ara bé, el que demanam és que tramitin aquestes ajudes i no mostrin aquesta inoperància”.

Miquel serra i Maria Barceló davant les oficines municipals de s’Arenal.

Serra lamenta que “aquesta desídia i manca d’interès, afecta directament i de forma greu a clubs esportius que fan molt bona feina en la promoció de l’esport, sobretot entre els nostres joves i que també han patit greument els efectes de la COVID-19″. “Les ajudes es repartien segons les fitxes federatives de cada club del municipi”, apunta Serra.

“Malauradament tot el municipi està patint la manca de capacitat de gestió d’un pacte més preocupat en conservar la cadira i dispers en baralles de partits entre regidors que de mirar pel bé del municipi. Ho ha patit el sector comercial i empresarial, les famílies més necessitades i ara també els clubs esportius”, conclou Serra.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s