MÉS PER LLUCMAJOR DENUNCIA QUE L’EQUIP DE GOVERN DEIXA PERDRE 400.000 EUROS D’AJUDES EUROPEES AL COMERÇ LOCAL

19 de setembre de 2021

Des de Més per Llucmajor hem de tornar a denunciar que la passivitat i manca de ganes de fer feina de l’equip de govern deixa perdre ajudes europees per valor de 400.000€ per al comerç local del municipi.

En la passada Junta de Govern Local, la regidora de Comerç, Noemí Getino, ja va anunciar que l’Ajuntament de Llucmajor no presentarà cap projecte a la línia d’ajudes europees de 200.000 per estímul del comerç local perquè “no es veu capaç de presentar i executar un projecte d’aquesta envergadura”, segons consta en l’acte de la Junta de Goverm Local.

A aquesta línia d’ajudes d’Europa anomenada “Next generation” s’hi poden presentar 2 projectes per valor de 200.000 € amb la qual cosa l’equip de govern llucmajorer deixa perdre 400.000€.

La portaveu de Més per Llucmajor, Maria Barceló, lamenta que Getino no aprofiti aquesta ajuda i ho justifiqui en la manca de “temps i personal”. “En els temps que passam i amb les dificultats que té el petit comerç no ens podem permetre el luxe de deixar perdre aquestes ajudes directes”, apunta Barceló qui critica el pacte de govern: “Un Ajuntament com el de Llucmajor ha de treure temps i recursos d’on sigui per presentar-se a aquestes línies d’ajudes perquè l’estructura administrativa ho permet, altra cosa és que políticament hagin estat tot el mes d’agost de vacances i desconnectats de la realitat”, apunta.

Barceló recorda que “la passada legislatura l’equip de govern del qual formàvem part va destacar per aconseguir milers d’euros d’ajudes externes i en vàrem fer bandera perquè vàrem demostrar que fent feina, gestionant i presentant a totes les ajudes i subvencions vàrem poder tirar endavant múltiples projectes sense posar un euro de l’Ajuntament. De fet, aconseguírem eixugar el deute municipal i tirar projectes endavant gràcies a la bona gestió de tots els regidors i els seus departaments en matèria de gestió i sol·licitud de subvencions”.

En aquest sentit, recorda la compra de Cas Coix, la reforma de la plaça Taronja de s’Arenal, la millora de l’eficiència energètica d’instal·lacions municipals i esportives, la construcció del Centre Internacional de Fotografia Toni Catany, entre moltes altres iniciatives.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s