MÉS per Llucmajor denuncia la greu mancança d’instal·lacions esportives a Urbanitzacions

18 de desembre de 2023

MÉS per Llucmajor denuncia que l’equip de govern liderat pel PP va per la seva segona legislatura al capdavant de l’Ajuntament de Llucmajor i no ha fet res per tal de millorar les infraestructures esportives de la zona d’Urbanitzacions.

En aquest sentit, cal recordar com a fet més greu que en el ple extraordinari de dia 16 de setembre 2022 es va aprovar una modificació de crèdit de 166.000 € per a l’elaboració d’un projecte de camp de futbol a Puigderrós i no s’ha fet res. 

El portaveu de la formació, Miquel Àngel Serra, enraona: “No entenem que mig any abans d’acabar la legislatura, és a dir, pocs mesos abans de les eleccions, s’aprovés aquesta modificació de crèdit i no s’hagi encomanat el projecte”. Serra afegeix que “per a nosaltres això només té una lectura i és que es va fer ja pensant en el període electoral i és una promesa més incomplerta i especialment greu perquè estava dotada de pressupost i no s’ha emprat, és a dir, és una mostra més de la manca de capacitat de gestió de l’equip de govern”.

MÉS MANCANCES

Així mateix, recordam que el SIIT Sport Center de Badia Blava, un complex esportiu del qual s’aprofiten els residents a la zona d’Urbanitzacions, fa prop d’un any i mig que està tancat.

En el seu moment, Miquel Serra ja va advertir de la necessitat d’obrir novament aquesta instal·lació, però l’Ajuntament de Llucmajor no ha fet res per tornar-la a posar en marxa, amb la qual cosa els residents a urbanitzacions que ara es veuen obligats a desplaçar-se a Llucmajor.

Finalment, l’opció de fer un pavelló poliesportiu a sa Torre tampoc s’ha estudiat. 

“Si tenim una àrea d’esports i deim que s’ha de fomentar la pràctica esportiva per tal de tenir una població més sana i uns infants i uns joves que creixin amb els valors inherents a l’esport, no entenem que l’Ajuntament de Llucmajor mantingui al marge a totes les persones que resideixen a Urbanitzacions que ja anys que reclamen instal·lacions esportives”, apunta Serra.

Deixa un comentari