MÉS per Llucmajor tria Jaume Tomàs com a candidat a batle (89% dels vots): “Llucmajor necessita aire nou”

MÉS per Llucmajor ha celebrat una Assemblea Programàtica per treballar el programa electoral que presentarà a les properes eleccions municipals. Simultàniament a aquestes reunions s’han realitzat unes eleccions primàries per triar el candidat a la Batlia. Aquesta votació, a la qual s’havien inscrit prop d’un centenar de persones, ha finalitzat amb la proclamació de Jaume Tomàs com cap de llista de la coalició amb el 89,3% dels vots emesos.

MÉS a Llucmajor, format per PSM-Entesa, IniciativaVerds, Esquerra Republicana i persones independents, espera obtenir uns grans resultats a les eleccions del proper mes de maig, amb els quals poder “ser decisius per acabar amb 24 anys de governs conservadors a l’Ajuntament de Llucmajor”. Tomàs explica: “El model municipal actual esta esgotat, amb un Partit Popular sense les idees, ni l’energia necessàries per dur endavant els canvis que el municipi precisa”.

El candidat a batle afirma: “Llucmajor necessita aire nou i fresc, una nova manera de governar el municipi més moderna i propera, s’ha de retornar la política als ciutadans. Necessitam al capdavant de l’Ajuntament persones que lluitin per una nova manera d’entendre el nostre municipi des de la transparència i la honestedat. Proposam un canvi amb seny: volem canvis importants en la manera de funcionar municipal, i ho volem fer amb propostes realistes, sense vendre fum. Durant els darrers anys a l’oposició hem demostrat capacitat de feina i coherència en el discurs; ara volem assumir responsabilitats de Govern”.

El programa electoral de MÉS per Llucmajor aposta pel comerç local i per un nou turisme que complementi l’existent, un turisme de natura o d’esport que a Llucmajor té un important potencial encara per explotar. Tot plegat sense donar l’esquena als qui ho passen malament. “La gent és la prioritat, i això ha de ser compatible amb projectes com la reforma de la Platja de Palma, el centre d’interpretació de fotografia Toni Catany o la creació d’una infraestructura cultural multifuncional, No pot ser que un municipi de 37.000 habitants no tengui cap sala per fer una obra de teatre o un concert en condicions”, exposa Jaume Tomàs.

El candidat de MÉS per Mallorca a la Presidència de Govern i coordinador general de la formació, Biel Barceló, ha encoratjat els presents a implicar-se activament en el projecte de MÉS, “un projecte nou i fresc i al mateix temps ben arrelat i amb un futur engrescador”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s