Jaume Tomàs: “Volem un Llucmajor més modern, sostenible i pròsper”

MÉS per Llucmajor presenta la candidatura per “liderar el canvi a Llucmajor”

Aquest divendres s’ha celebrat, al Claustre de Sant Bonaventura, la presentació de la candidatura de MÉS per Llucmajor a les properes eleccions municipals. El candidat a la Batlia, Jaume Tomàs, ha mostrat l’orgull per poder encapçalar una candidatura tan completa, feinera i preparada: “És el grup i la capacitat de feina d’aquest grup, allò que ens fa forts i ens converteix en una alternativa real per liderar el canvi a Llucmajor. Presentam com aval la feina feta, la capacitat de proposta i diàleg i la coherència”. Tomàs s’ha mostrat satisfet per tot el procés que ens ha duit fins aquí:

 1. Un procés de convergència iniciat  per part de les agrupacions locals d’ER, IV i PSM-Entesa a Llucmajor i al qual s’han unit moltes persones independents. Un procés de convergència demandat pels llucmajorers des de feia anys i al qual MÉS per Llucmajor ha pogut donar resposta.
 1. Un procés de primàries obertes per triar el cap de llista i la ratificació per assemblea de la resta de la llista.
 1. Un programa elaborat a partir d’assemblees programàtiques i amb les aportacions de molts de llucmajorers i llucmajoreres.

Tot el programa té com a pilars la transparència i la participació ciutadana: “L’Ajuntament de Llucmajor és un clar exemple de com no ha de ser una administració pública en aquests àmbits; el nostre govern municipal ho canviarà i donarà exemple de transparència i participació”.

Tomàs s’ha compromès a atendre les necessitats del municipi: “Millora de les infraestructures a la zones de les urbanitzacions, on hi ha dèficit d’infraestructures educatives, sanitàries, culturals i esportives. Millorar el manteniment municipal i els serveis oferits a Llucmajor. Així com donar solució a la falta d’un espai cultural polivalent al municipi. I per s’Arenal millora de la neteja vial, de la seguretat i el transport públic”.

MÉS per Llucmajor també aposta per “un nou turisme que posi en valor la natura, cultura i patrimoni del municipi a la recerca d’un turisme nou, de qualitat, diversificat que complementi l’actual”. El candidat explica: “Llucmajor té un enorme potencial desaprofitat, proposam un Llucmajor més modern, sostenible i pròsper, un municipi millor”.

A l’acte de presentació de la candidatura de MÉS per Llucmajor també ha assistit el coordinador general de MÉS per Mallorca i candidat a la Presidència del Govern, Biel Barceló, qui ha destacat que la formació és present arreu del territori, amb 48 candidatures (amb llistes pròpies o candidatures locals en les quals participa MÉS). EPF_1618

 Candidatura municipal de MÉS per Llucmajor:

 1. Jaume Tomàs Oliver
 2. Miquel Àngel Serra Teruel
 3. Adelina Gutiérrez Bonet
 4. Maria Barceló Calviño
 5. Ignasi Gálvez Escalera
 6. Lluís Segura Seguí
 7. Antònia Aina Amengual Sbert
 8. Francesca Nicolau Garcias
 9. Esteve Montalvo i Camps
 10. Sebastià Maimó Puig
 11. Apolonia “Popi” Matas Amer
 12. Maria Sagrario Narváez Calero
 13. Amador Calafat Albertí
 14. Joan Ferre Pomar
 15. Maria Antònia Oliver Mascaró
 16. Antònia Mulet Capellà
 17. Pau Rodríguez Ribas
 18. David Martínez Moreno
 19. Maria Francina Crespí Vidal
 20. Maria Francisca Mena Garau
 21. Guillem Cardell Santandreu

Suplents:

 1. Jaume Oliver Fiol
 2. Isabel Maria Gutiérrez Bonet
 3. Aina Maria Garí Llompart
 4. Joan Llompart Llull
 5. José Medina López
 6. Maria Immaculada Pujol Burguera (independent)
 7. Virginia Sureda Demeulemeester
 8. Juan Brazalez Amengual
 9. Antoni Llompart Suau
 10. Macià Garcies Salvà

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s