MÉS PER LLUCMAJOR EXIGEIX AL BATLE JAREÑO QUE DESTITUEIXI EL REGIDOR I L’ASSESSOR DE LLIBERTAT LLUCMAJOR

3 de març de 2020

Més per Llucmajor exigeix al batle de Llucmajor, Eric Jareño, que destitueixi de les seves funcions al regidor Alexandro Gaffar de Llibertat Llucmajor i cessi a l’assessor Miquel Pascual, pel que considerem que és un cas flagrant de prevaricació, abús de poder, atribució de funcions indegudes i i tracte de favor.

Ens referim al cas denunciat en el passat ple pel regidor d’EL PI, Bernadí Vives qui demanà explicacions a Gaffar sobre el seu decret de Batlia mitjançant el qual ordenava retirar uns pilons de seguretat a la zona litoral del Delta-Maioris. Aquesta retirada d’elements de seguretat, va en contra de l’informe realitzat per la Policia Local, l’informe afirma que la retirada dels pilons posa en perill la integritat física de ciutadans i ciutadanes.
Consideram molt greu que un regidor signi un decret de Batlia sobre un tema tan sensible, sense ser-hi el regidor competent, contradient l’informe policial i a esquena de la resta de partits de l’equip de govern municipal.
Però el fet s’agreuja si consideram que la retirada ha estat per beneficiar els interessos privats del seu assessor i membre destacat del seu partit, Miquel Pascual. Un assessor que demostra, un pic més, la seva falta d’idoneïtat pel càrrec que ocupa i que, a més a més, suposa un cost de 40.000 euros anuals per a l’Ajuntament de Llucmajor.
Llucmajor no pot tornar als temps del caciquisme i els amiguismes i aquest és un cas flagrant i evident d’una pràctica que pensàvem erradicada de l’administració local. És per això que insistirem a depurar responsabilitats i demanam al batle Jareño que destitueixi i cessi als senyors Gaffar i Pascual, ja que el seu silenci còmplice demostraria la seva incapacitat de control i comandament dins l’Ajuntament de Llucmajor.
pilonsdelta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s