MÉS PER LLUCMAJOR RECLAMA MESURES REALS I EFECTIVES DE SUPORT AL COMERÇ LOCAL

23 de setembre de 2020

Més per Llucmajor reitera la seva petició al pacte de govern municipal perquè concedeixi ajudes directes als comerços i empreses del municipi afectats per la crisi de la Covid-19. Des de la formaciófeim aquesta petició arran de l’edició d’un vídeo promocional del petit i mitjà comerç del municipi.

Aplaudim totes les iniciatives que serveixen per promocional i reactivar l’economia del municipi  tot i que lamentam que només surtin uns pocs de comerços i empreses i on la majoria dels comerços locals no s’han sentit representats. 


Des de Més per Llucmajor donam suport a aquest tipus d’iniciatives però pensam que, ara més que mai, a banda de vídeos promocionals, s’han de dur a terme polítiques extraordinàries i això passa per a la concessió d’ajudes directes com les que s’estan oferint a altres municipis. 
En aquest sentit, reclamam que es destini a ajudes a comerços i autònoms el milió d’euros que s’ha estalviat en la recollida de fems arran de la baixada de generació comercial i turística.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s