MÉS PER LLUCMAJOR EXIGEIX JAREÑO QUE POSI ORDRE A LA SALA I COMENCIN A FER FEINA PELS LLUCMAJORERS

7 d’octubre de 2020

Més per Llucmajor mostra la seva preocupació per la manca d’ordre i comandament en el pacte de govern que gestiona l’Ajuntament de Llucmajor. Aquestes mancances fan que els encarregats per vetllar i solucionar els problemes dels ciutadans de Llucmajor, s’Arenal i Urbanitzacions defugin de les seves responsabilitats. El pitjor de tot és quan aquesta deixadesa repercuteix en els sectors més sensibles i necessitats.

Un exemple flagrant el tenim en el darrer ple. A principis del mes de juny el batle anunciava la transferència d’1 milió d’euros (aquí teniu la notícia) per destinar a emergència social i donar solucions als problemes causats per la Covid-19. Idò només hi destinen 270.000€, és a dir, una quarta part i amb 4 mesos de retard des que ho varen anunciar. No només això, l’autorització per poder gastar l’esmentat milió d’euros és del mes de març, és a dir, fa 7 mesos que l’Ajuntament de Llucmajor hagués pogut fer ús d’aquesta partida.
Davant aquesta situació, exigim al batle i al seu equip un esforç extra per a solucionar els problemes dels ciutadans.

ÀREES SENSE REGIDORS

Tal vegada tot plegat és a causa també de la manca de coordinació entre els partits del pacte. De fet, han passat tres mesos des que el batle destituí dels seus càrrecs als regidors de Llibertat Llucmajor i a hores d’ara encara no ha cobert les àrees de gestió que ocupaven.

El batle ha estat incapaç de reconstruir l’equip de govern. Ens preocupa especialment que no hi hagi responsable d’atenció a la zona de les urbanitzacions, actualment la més populosa, amb més de 13.000 habitants que no tenen un regidor al qual dirigir-se.

Altres àrees que actualment no tenen regidor delegat estan la participació ciutadana, transparència i mobilitat. Tres dels punts febles de l’actual equip de govern i que no poden quedar un dia més sense ser assignades a un responsable polític.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s