MÉS EXIGEIX AL BATLE QUE CESSI DE FORMA IMMEDIATA AL REGIDOR TRÀNSFUGA JOSÉ MIGUEL PASTOR

11 de novembre de 2020

Més per Llucmajor exigeix al batle de Llucmajor, Eric Jareño, que no demori més la cessió de tots els seus càrrecs dins l’equip de govern del regidor trànsfuga ex de VOX, José Miguel Pastor, que figura com a membre no adscrit a cap formació.


La formació ecosobiranista fa aquesta petició després de la contundent sentència del Tribunal Suprem de finals del passat mes d’octubre, en la qual deixa clar que els regidors trànsfugues no poden assumir nous càrrecs a les administracions ni percebre retribucions econòmiques a conseqüència del seu pas a la condició de regidors no adscrits.


Cal recordar que Pastor començà la legislatura com a regidor de VOX, partit amb el qual es presentà a les eleccions de 2019 i que donà suport a l’elecció d’Eric Jareño com a batle de Llucmajor. Mesos més tard, el regidor abandonà el partit d’extrema dreta i figura com a regidor no adscrit.


A principis del passat mes d’octubre José Miguel Pastor va entrar a formar part de l’equip de govern i el batle li assignà les àrees de Participació Ciutadana i Atenció a la Ciutadania a Urbanitzacions, una tasca per la qual percep 35.000€ anuals per una dedicació de 6 hores al dia.


Amb la incorporació de José Miguel Pastor al seu equip, Eric Jareño demostra que vol comandar a qualsevol preu. A banda de botar-se la recent i esmentada sentència del suprem, li volem recordar que també vulnera el pacte anti transfuguisme en l’àmbit estatal que signà el seu propi partit.

Eric Jareño i José Miguel Pastor, el dia del nomenament del primer com a batle de Llucmajor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s