MÉS PER LLUCMAJOR RECLAMA LA CREACIÓ D’UNA ORDENANÇA D’ESTÈTICA DE L’ENTORN URBÀ

23 de desembre de 2020

MÉS PER LLUCMAJOR reclama que l’Ajuntament redacti una ordenança municipal d’estètica de l’entorn urbà i fixa de termini l’any 2021 perquè aquesta sigui aprovada. 

La formació apunta que aquestes normes han d’estar adaptades a la realitat i estètica de Llucmajor, s’Arenal i Urbanitzacions.

Aquesta petició serà tractada en el ple ordinari del mes de desembre mitjançant una moció que presenta MÉS PER LLUCMAJOR davant les queixes que arriben de ciutadans sobre actuacions que afecten l’estètica de l’entorn urbà.

Alguns exemples són rètols comercials que rompen l’harmonia de l’entorn, poc estètiques instal·lacions d’aparells d’aires condicionats, antenes parabòliques, cablejats o d’altres elements. Aquestes instal·lacions són exemples que creen polèmica i reben les crítiques de la gent. 

Els ecosobiranistes consideren que “l’Ajuntament té l’obligació d’establir mesures per a la millora de l’entorn urbà, apreciable des de la via pública, perseguint-ne la uniformitat estètica i l’harmonia amb la resta de l’entorn”.

La portaveu de MÉS PER LLUCMAJOR, Maria Barceló, explica que “l’Ajuntament ha de vetllar i posar ordre perquè en l’estat actual dóna la sensació que molta gent fa el que vol sense un mínim de rigor estètic i en algunes ocasions sembla un campi qui pugui amb algunes actuacions de més que dubtós gust i rigor per l’estètica”.  

“L’objectiu primordial d’aquesta nova ordenança ja de ser conservar l’estètica general del municipi i la seva tipologia tradicional, el manteniment i la millora dels valors del paisatge urbà i de la imatge del municipi de Llucmajor”, apunta el partit.  

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s