MÉS PER LLUCMAJOR DESBLOQUEJA LA CONSTRUCCIÓ D’UN CARRIL BICI QUE CONNECTARÀ TOTES LES URBANITZACIONS

13 DE GENER DE 2021

MÉS PER LLUCMAJOR va aconseguir aprovar en el passat ple ordinari una moció relativa als pressuposts participatius de 2021. D’una banda, amb l’aprovació d’aquesta moció la formació aconseguí el compromís de l’equip de govern d’executar els projectes pendents dels pressuposts participatius de 2018 i que romanien bloquejats. 


Aquests projectes són la construcció d’un carril per a bicicletes que connecti les urbanitzacions interiorment i també una ruta saludable a Llucmajor. Foren dues de les propostes elegides per la ciutadania en el decurs del procés participatiu que posà en marxa el pacte de govern de la passada legislatura i que compten amb un pressupost de 50.000€ cadascun. 


Aquesta part de la moció de MÉS fou aprovada per unanimitat però no així el punt del mateix document que feia referència a la recuperació dels pressuposts participatius per aquest any i que fou votat per separat a petició de l’equip de govern.  


El regidor de MÉS PER LLUCMAJOR, Miquel Serra, defensà la moció en el ple apuntant que la passada legislatura es posaren en marxa els pressuposts participatius “amb la intenció de posar a debat, identificar prioritats i decidir determinades inversions. Els pressuposts participatius són imprescindibles en la gestió moderna municipal i ajuden a les institucions municipals a ser més transparents, propers a la ciutadania i fomentar una cultura més democràtica i participativa en el poble”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s