MÉS PER LLUCMAJOR CRITICA QUE L’AJUNTAMENT NOMÉS DESTINI 300.000€ A FOMENTAR EL CONSUM EN EL COMERÇ LOCAL

27 de gener de 2021

Més per Llucmajor lamenta profundament i considera “irrisòria” la quantitat de 300.000€ que l’Ajuntament de Llucmajor ha anunciat que destinarà a fomentar el consum al comerç local entre els residents al municipi. 


Cal recordar que en el passat ple ordinari el ple va aprovar una moció de la formació ecosobiranista mitjançant la qual el pacte de govern es comprometia a posar en marxa aquests bonus. En el document Més reclamava que s’hi destinessin 800.000€ però davant la petició dels integrants de l’equip de govern va acceptar llevar qualsevol referència a una quantitat exacta: “Les quantitats, si no són les que nosaltres demanam, que s’hi acostin molt. Si no poden ser 800.000€ que siguin 600.000, però no menys i si finalment el departament d’Intervenció conclou que hi podem destinar una xifra superior idò benvingut sigui”, demanà en el ple el regidor Miquel Serra.


Idò avui s’ha vist amb sorpresa que només s’hi destinen 300.000€. Per Més per Llucmajor aquest fet demostra que el pacte no té la intenció de dur a terme polítiques decidides i contundents per ajudes a les petites i mitjanes empreses del municipi. L’Ajuntament no es pot rentar les mans, ha de ser valent i assumir la responsabilitat d’ajudar als sectors més afectats per la crisi.


Torna a recordar que Manacor, un municipi similar en tots els sentits a Llucmajor destinà 800.000€ a aquesta iniciativa. A més a banda de la bona situació econòmica de l’Ajuntament que es trobà el pacte actual sense deute i amb més de 20 milions d’euros als bancs, pensam que s’hagués pogut destinar a aquests bonus bona part de més d’1,5 milions estalviats per la baixada de producció de residus.


Cal recordar que des que començà la pandèmia Més per Llucmajor demana a l’Ajuntament de Llucmajor que doni ajudes directes i faci accions efectives per a fomentar les petites i mitjanes empreses del municipi. De fet, el passat mes de maig presentàrem 30 propostes per fer front a la crisi de la pandèmia i reclamàvem campanyes i ajudes directes per fomentar el comerç local.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s