MÉS TITLLA DE “VERGONYÓS” EL SUPERÀVIT DE 8,3 MILIONS PRESENTAT EN LA LIQUIDACIÓ DEL PRESSUPOST DE 2020

12 de març de 2021

La liquidació del pressupost que ha presentat l’equip de govern de l’Ajuntament de Llucmajor constata, malauradament, tot el que des de MÉS PER LLUCMAJOR hem denunciat des que començà la pandèmia: patim el pitjor ajuntament en el pitjor moment.

Les xifres treuen a la llum que l’any fou “del tot normal” pel que fa a la situació financera de l’Ajuntament de Llucmajor i no s’observa una diferència important en els ingressos i les despeses i tampoc han augmentat els impagaments.

En aquest sentit, el regidor de MÉS PER LLUCMAJOR, Miquel Serra és contundent: “En un any molt difícil per a tothom, els ciutadans i ciutadanes de Llucmajor han complit amb les seves obligacions fiscals i per contra l’Ajuntament de Llucmajor no ha complit amb la seva responsabilitat que sempre però especialment enguany no era d’altra que dur a terme polítiques valentes i contundents per ajudar a totes les famílies, empreses, comerços i altres agents afectats per la pandèmia”. “Tot el que facin a partir d’ara arriba tard per moltes famílies i per moltes empreses que ja han hagut de tancar. No varen saber reaccionar a temps”, apunta Serra.

El resultat són 8,3 milions de superàvit i un romanent de tresoreria de 24,6 milions d’euros. “En una situació normal aquestes xifres serien d’aplaudir i significarien que s’ha fet una bona gestió econòmica”, apunta Serra qui afegeix: “En la situació d’extrema necessitat que vivim, tenir aquest superàvit és una vergonya i el batle i tot l’equip s’haurien d’avergonyir”.

Maria Barceló i Miquel Serra

En aquesta línia, Serra argumenta que a més a més, l’Ajuntament de Llucmajor no té cap excusa per no haver emprat molt abans els diners que li sobren perquè “precisament el Govern de Madrid va suprimir les regles fiscals que abans ho limitaven”. “Especialment greu consideram que el pacte hagi negat de forma reiterada durant aquest darrer any que les ajudes argumentant una suposada falta de recursos quan la liquidació demostra que no és així” apunta Serra.

“L’actual equip de govern ha negat ajudes quan s’ha demostrat que hi havia recursos, ha mancat valentia i capacitat de gestionar la situació. Ens agradaria saber què han fet els regidors i regidores durant tots aquests mesos perquè per la gestió que veim no han tengut ni la il·lusió de gestionar una situació que per a qualsevol polític seria un repte i, per contra, han demostrat una absoluta manca d’empatia envers la gent que més ho necessita”, conclou Serra.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s