MÉS RECLAMA AL PACTE QUE ACCELERI LES GESTIONS PEL SOLAR DEL NOU PAC DE LLUCMAJOR

5 de març de 2021

Quan l’equip de govern presentà el concurs per a trobar un solar per tal de poder construir el nou PAC de Llucmajor, des de Més per Llucmajor ja vàrem advertir que aquest procés retardaria la construcció d’una infraestructura molt important.
Malauradament el temps ens ha donat la raó i ara, finalment, el concurs ha estat declarat desert atès que cap dels quatre solars presentats s’ajusten als requisits.


Davant aquesta situació, des de MÉS per Llucmajor reclamam celeritat en cercar alternatives, per a poder tenir un PAC a Llucmajor ben aviat, i la millor alternativa és que la deixà enllestida el pacte anterior. 


Volem recordar que la passada legislatura, des de l’equip de govern i amb el nostre regidor Jaume Tomàs al capdavant de l’àrea d’Urbanisme, aconseguírem el solar situat entre ses Escoles i la ronda de Ponent via conveni urbanístic i mantenim que és la millor opció per situació, connectivitat i la superfície disponible. “Reclamam que l’equip de govern continuï amb la nostra tasca i posi en marxa les gestions per aconseguir aquest solar“, apunta la portaveu de Més per Llucmajor, Maria Barceló. 


Cal recordar que el Centre de Salut de Migjorn, situat al carrer d’Antoni Maura, presenta des de fa anys problemes per manca d’espais en una infraestructura que no permet ampliar-ne les instal·lacions.


Una vegada finalitzat el termini per a la presentació d’ofertes, els solars que aspiren a acollir el nou PAC de Llucmajor, han estat: carrer Castella, 23; carrer Badia Blanca, 11; carrer Grup Escolar (Yanko) i carrer Major.


Segons conclouen els serveis tècnics municipals, cap d’aquests quatre solars reuneixen les característiques reclamades. Davant aquesta situació “insistirem a demanar que s’opti per l’opció que deixàrem enllestida la passada legislatura i que fou aprovada en el seu moment pel ple de l’Ajuntament, un ple que aleshores tenia majoria a la Sala”.


Des de MÉS PER LLUCMAJOR, volem recordar que l’IB-Salut es va comprometre a començar les obres aquest any 2021, segons va anunciar a més el mateix batle Eric Jareño, qui també s’havia compromès a tenir el solar per l’any 2020. “Veim amb preocupació que aquestes promeses quedaran en fum i més fum si el pacte no opta pel solar aprovat pel pacte de la passada legislatura”, apunta Barceló.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s