APROVADA PER UNANIMITAT UNA MOCIÓ DE MÉS PER RECLAMAR LA CONNEXIÓ DE BUS AMB L’HOSPITAL SON LLÀTZER

26 de febrer de 2021

El ple de l’Ajuntament de Llucmajor va aprovar per unanimitat una moció de Més per Llucmajor mitjançant la qual reclamem al Govern de les Illes Balears “recuperar la comunicació directa s’Estanyol – Llucmajor i la connexió del municipi amb el nostre centre hospitalari de referència, Son Llàtzer”.Més per Llucmajor presentà aquesta moció en el ple davant les diferents queixes d’usuaris que ens han fet arribar les mancances d’aquest nou servei que entrà en vigor el passat dia 1 de gener.  


En la moció deixam clar que “en l’àmbit municipal el nou servei ens ofereix noves línies, millores en la connectivitat i les freqüències tant dins del municipi com amb altres municipis”. Així i tot però “a la banda negativa hem de lamentar la pèrdua de la connexió directa entre s’Estanyol i Llucmajor i la connexió del municipi amb el nostre centre hospitalari de referència, Son Llàtzer“.


En el document, també reclamam que s’ampliïn els canals i campanyes de comunicació per tal que tots els usuaris coneguin els detalls del nou sistema tarifari i la xarxa de punts on poder realitzar l’emissió i renovació de la targeta intermodal.
També instam al Govern balear a dur a terme una rebaixa de tarifes de manera que no es vegin perjudicats en cap cas usuaris habituals i esporàdics respecte al sistema anterior d’abonaments T-20 o T-40.

ADJUNTAM LA MOCIÓ

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s