MÉS PER LLUCMAJOR DEMANA AL PACTE QUE APROFITI PER EXECUTAR TRES GRANS PROJECTES AMB EL ROMANENT DE TRESORERIA ARA QUE MADRID HO PERMET

13 DE SETEMBRE DE 2021

Més per Llucmajor reclama a l’Ajuntament de Llucmajor que dugui a terme la construcció de tres grans projectes al municipi fent ús dels 21 milions de romanent de tresoreria de què disposa actualment.


La portaveu de Més per Llucmajor, Maria Barceló, recorda que a causa de la Covid-19, el Govern central a hores d’ara permet a les Corporacions municipals fer ús els romanents de tresoreria. “Pensam que el pacte de Llucmajor perd una oportunitat única per executar projectes que fins ara no es podien dur a terme amb els doblers de l’Ajuntament de Llucmajor, ja que la suspensió de les regles de despesa és enguany i el proper any, és a dir, a partir de 2023 ja no podrà fer ús del romanent. És cert que estan emprant diners per fer millores però consideram que ho enfoquen malament, ja que la majoria són inversions en manteniment que habitualment ja es poden dur a terme amb el pressupost ordinari”.

Des de Més Per Llucmajor pensam que s’hauria d’aprofitar per executar tres grans projectes pendents històricament els tres nuclis urbans del terme municipal: la reforma del Teatre Recreatiu “Cas Coix”, la construcció d’un camp municipal d’esports a Urbanitzacions i un nou pàrquing a s’Arenal.
Barceló apunta que el pacte de govern ha fet ús del romanent de tresoreria duent a terme uns 30 projectes “però tot són petits de manteniment i de dubtosa urgència” i afegeix que “pensam que haurien de prioritzar aquests projectes de gran envergadura que per la quantia serà impossible o molt complicat fer quan les normes fiscals retornin a l’estat d’abans de la Covid-19”.

Maria Barceló i Miquel Serra davant “Cas Coix”.

Des de Més per Llucmajor aprofitam per recordar que el pacte de la passada legislatura aconseguí eixugar el deute municipal de 40 milions d’euros. “Durant tota la legislatura vàrem estar de mans fermades en molts de sentits perquè no podíem fer ús del romanent i així i tot vàrem dur a terme petits i grans projectes importants pel municipi. És per això que ara animam al pacte a aprofitar la porta oberta per Madrid i utilitzar millor el romanent de tresoreria”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s