MÉS PER LLUCMAJOR CRITICA QUE LA PASSIVITAT DE L’AJUNTAMENT DE LLUCMAJOR DEIXA SENSE BUS ALS VEÏNATS DE S’ESTANYOL

30 de juny de 2021

Des de MÉS per Llucmajor lamentam el poc interès mostrat per l’Ajuntament de Llucmajor en les reclamacions de millores de les connexions de BUS del nucli de s’Estanyol- Son Bieló amb Llucmajor.
Ha començat la temporada d’estiu amb l’augment considerable de residents als dos nuclis i la connexió del Transport de les Illes Balears (TIB) amb Llucmajor no s’ha posat en marxa i sembla que no està previst. Ara per ara, si residents de Son Bieló o s’Estanyol volen anar a Llucmajor ho han de fer fent un transbordament a Campos. 

Volem recordar que quan a principis d’any es va posar en funcionament el nou sistema de concessió del servei públic de transport amb BUS, des de MÉS per Llucmajor presentàrem una moció al ple de l’Ajuntament que fou aprovada per unanimitat. Amb aquest acord, reclamàvem diferents millores del servei a la Conselleria de Mobilitat i Habitatge. Una d’aquestes era recuperar la connexió directa s’Estanyol-Llucmajor i la connexió del nostre municipi amb Son Llàtzer, el seu hospital de referència. 

El regidor de MÉS per Llucmajor, Miquel Serra, apunta que “no ens consta que l’Ajuntament de Llucmajor hagi fet cap gestió per recuperar aquesta línia de BUS. Nosaltres, des de l’oposició vàrem fer la nostra feina presentant la moció al ple però a partir d’aquí és l’equip de govern qui ha de fer les passes per reclamar-ho oficialment. AixÍ i tot, reclamam a la Conselleria que posi aquest servei en marxa urgentment, ja que encara queden els mesos forts de la temporada d’estiu”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s