L’EQUIP DE GOVERN DONA L’ESQUENA ALS CIUTADANS I ELS DEIXA SENSE PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS UN ANY MÉS

16 DE DESEMBRE DE 2022

L’equip de govern (PP-Asi-Pi-exVox) incompleix novament un acord del ple de l’Ajuntament de Llucmajor i no executa projectes pendents de 2018 ni posa en marxa novament els pressupostos participatius municipals.


A les acaballes de 2020 des de MÉS per Llucmajor presentàrem una moció, que fou aprovada per unanimitat, i mitjançant la qual reclamàvem l’execució dels projectes del procés participatiu de 2018 durant la legislatura anterior i recuperar la figura dels pressupostos participatius en el decurs de l’any 2021.


La portaveu de MÉS per Llucmajor, Maria Barceló, critica que “aquest pacte s’ha avesat a no respectar l’Ajuntament de Llucmajor i més en concret el ple de la institució incomplint constantment acords que s’hi aproven”. “És del tot inadmissible que aprovin una moció i després no executin els acords”, afegeix.

Amb la moció de la formació ecosobiranista el ple de l’Ajuntament acordava executar els tres projectes pendents: la millora de la ruta saludable per caminar a Llucmajor (50.000€), fomentar la pràctica esportiva al parc Joan Ferre de s’Arenal (50.000€) i fomentar l’ús de la bicicleta a Urbanitzacions (50.000€).


En aquest sentit, Barceló lamenta que “conscients de la seva incapacitat per gestionar, als regidors del pacte liderat pel PP els fa fòbia obrir les portes a la participació ciutadana com vàrem fer nosaltres la passada legislatura i no només això sinó que a més a més, no executen els projectes del darrer procés de participació ciutadana que deixàrem pressupostats”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s