LES OBRES DE LA PLAÇA “TARONJA” FA CINC MESOS QUE ESTAN ATURADES

29 de desembre de 2021

L’equip de govern (PP-C’s-PI-ASI- “Vox”) de l’Ajuntament de Llucmajor té aturades les obres de millora de la plaça Reina Maria Cristina de s’Arenal des de fa cinc mesos, no dona informació de cap mena i no sembla que tengui cap pla de futur per acabar la reforma.

El mateix passa amb la piscina de s’Arenal on s’hi havien de fer unes tasques de manteniment, actualment no s’hi du a terme cap intervenció i no hi ha previsió de fer-hi res en un futur pròxim.

Des de MÉS per Llucmajor reclamam a l’Ajuntament de Llucmajor comandat per Eric Jareño (PP) que acceleri les obres de la coneguda popularment com a plaça Taronja i les millores a la piscina per tal que les obres a les dues infraestructures estiguin enllestides com més aviat millor.
El regidor de MÉS per Llucmajor, Miquel Serra, que la passada legislatura fou el regidor delegat de s’Arenal, lamenta la situació “d’abandonament” que viu la zona costanera des de 2019 i, sobretot, la paralització de les obres de la plaça Taronja i les millores a la piscina.

En aquest sentit, Serra apunta que “el projecte de les obres de la plaça Taronja el deixàrem pressupost i a punt d’adjudicar la passada legislatura i, si van per aquest camí, passaran quatre anys i no hauran acabat les obres”. “És una llàstima perquè era important arribar a la temporada turística vinent sense les molèsties i la mala imatge de les obres però veim que l’equip de govern no fa res per aconseguir-ho: ni informa ni dona cap explicació del motiu pel qual les obres estan aturades”.

Maria Barceló i Miquel Serra visitaren les obres de la plaça el passat estiu.

Pel que fa a la piscina de s’Arenal, “la desinformació per part de l’equip de govern és la mateixa: no diuen res, el recinte esportiu fa ja mig any que està tancat, sembla que no tenen cap previsió de futur i els residents a la zona no poden gaudir d’aquest servei”.
Foto: La portaveu de MÉS per Llucmajor, Maria Barceló, i el regidor Miquel Serra, visitaren les obres de la plaça Taronja el passat estiu per comprovar la seva evolució.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s