MÉS DENUNCIA “MANCA DE CORATGE I DECISIÓ POLÍTICA” EN UNS PRESSUPOSTS QUE DEIXEN LLUCMAJOR SENSE INVERSIONS IMPORTANTS

25 de març de 2022

MÉS per Llucmajor ha denunciat que els pressuposts de 2022 fan evident la “manca de coratge i decisió política” l’equip de govern (PP-C’s-PI-ASI- “Vox”), ja que no inclouen cap projecte ni inversió important i que solucioni problemes endèmics del nostre municipi.

En el decurs del debat del ple dels pressuposts, el regidor de MÉS per Llucmajor, Miquel Serra, va lamentar que en els tres darrers anys Llucmajor “no ha aconseguit cap subvenció provinent d’una convocatòria oberta i on s’hagués pogut competir amb projectes que han aconseguit altres municipis que sí que han fet els deures”.

En aquest sentit, Serra insistí en el fet que hi ha hagut convocatòries de subvencions del Govern balear i el Consell de Mallorca que “han passat per davant de nosaltres sense poder aprofitar-les”.

Des de MÉS denunciam que Llucmajor només ha aprofitat aquelles convocatòries nominals, les no competitives, per exemple les provinents del Consell de Mallorca i que gràcies a elles es reformarà la plaça Major de s’Arenal i el carrer del born i el de la rectoria a Llucmajor.Per Serra tot plegat respon a la “improvisació de l’equip de govern que ens ha fet arribar tard pràcticament per tot o directament, no arribar” a moltes convocatòries.

REGLES FISCALS

En la mateixa línia, des de MÉS per Llucmajor que tot i que l’any passat es varen aprovar transferències de crèdit per un valor de 12 milions d’euros, “continuam tenint la sensació que no s’ha aprofitat prou, ni en quantitat ni en ritme”.

En aquest sentit, Serra criticà que l’equip de govern “ha apostat per l’execució d’un nombre gran de petits projectes, que han col·lapsat completament l’Ajuntament. La nostra petició per al 2022 és concentrar la despesa en un nombre menor de projectes però de major entitat. Aquells que no es podran executar quan retornin les regles fiscals”.

Serra apunta que a hores d’ara el romanent de tresoreria ja supera els 35 milions d’euros, un fet que no és una bona notícia sabent que enguany serà, i ho lamentam, el darrer any on les regles fiscals estiguin totalment suspeses.

Finalment, el regidor ha recordat que en el debat dels pressuposts de 2021 MÉS per Llucmajor ja va advertir de “la importància de tenir els departaments claus de l’ajuntament adequadament dotats en matèria de personal. Un personal que està fent miracles amb els recursos limitats de què disposa”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s