MÉS PER LLUCMAJOR ACONSEGUEIX PERLLONGAR EL TERMINI PER ADHERIR-SE A LA INSPECCIÓ TÈCNICA DE RESIDUS

28 de febrer

El ple de l’Ajuntament de Llucmajor celebrat dimecres va aprovar la moció de MÉS per Llucmajor mitjançant la qual reclamàvem que l’Ajuntament es comprometés a ampliar en dos mesos el termini per adherir-se a la campanya de la ITR (Inspecció Tècnica de Residus).

La moció va sortir aprovada amb una esmena de l’equip de govern i en lloc de perllongar el termini dos mesos, se n’afegirà un. És a dir, el mes de març, atès que l’actual acaba el vinent dia 28 de febrer.

Així mateix, amb l’aprovació d’aquesta moció, l’Ajuntament de Llucmajor es compromet a dur a terme una campanya de comunicació per tal d’arribar a més usuaris. “Pensam que l’Ajuntament de Llucmajor no ha donat la informació adequada per arribar a la majoria de contribuents del municipi i això es fa palès amb la baixa adhesió de la campanya de la ITR de l’any passat que fou només d’un 25 %“, explica el regidor de MÉS per Llucmajor, Miquel Serra.

En aquest sentit, Serra afegeix que “si la comunicació dels avantatges econòmiques d’adherir-se a aquest programa es fa correctament i es donen facilitats per apuntar-s’hi, no tenim cap dubte que els usuaris s’hi voldran adherir“.

Cal recordar que aquest programa permet als ciutadans i empreses que realitzin bones pràctiques en matèria de separació de residus, tenir una tarifa reduïda de la taxa de recollida i tractament de residus.

Volem animar a la gent a apuntar-se a aquest programa, ja que hi guanyem tots. D’una banda, l’economia familiar amb un estalvi i el medi ambient amb la reducció de la quantitat de residus a la incineradora”, conclou Serra.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s