ACONSEGUIM APROVAR LA NOSTRA MOCIÓ PER LA LÍNIA DE BUS NOCTURNA PELS JOVES ELS CAPS DE SETMANA I VIGÍLIES DE FESTIUS

29 d’abril de 2022

El ple de l’Ajuntament de Llucmajor va aprovar ahir per unanimitat la moció de MÉS per Llucmajor mitjançant la qual s’insta a la Conselleria de Mobilitat i Habitatge a la creació dins la línia L501 (Manacor-Palma) i la L504 (Urbanitzacions) de freqüències de BUS nocturn que apropi als nostres joves a les zones d’oci els divendres, dissabtes i vigílies de festius.

La portaveu de MÉS per Llucmajor, Maria Barceló, explica que “Llucmajor és un municipi viu, plural i divers que necessita continuar treballant a millorar la seva mobilitat. Aquesta mobilitat pública i col·lectiva s’ha d’ajustar contínuament a la realitat i a les noves necessitats que té la ciutadania”.

En aquest sentit, explica que “els joves del nostre municipi ens fan arribar la necessitat de poder tenir una alternativa al cotxe per desplaçar-se a les zones d’oci de Palma i als pobles del voltant”, apunta Barceló. En la mateixa línia afegeix que “està demostrant que si el servei és l’adequat els joves utilitzen de forma massiva el transport públic. Els nostres joves mereixen poder gaudir d’una mobilitat pública també pels moments d’esbarjo i actualment no hi ha cap mitjà de transport públic col·lectiu que cobreixi la distància entre aquestes zones i Llucmajor durant la nit”.

En el debat del ple es va deixar clar que el nou servei de TIB ofereix un millor servei, ja que els ciutadans valoren la comoditat i la puntualitat del servei. Per això el nombre d’usuaris ha augmentat. Davant aquesta situació, donada per l’oferiment d’un bon servei i el consegüent augment d’usuaris, l’Ajuntament de Llucmajor sol·licita a la Conselleria de Mobilitat i habitatge que reforci els serveis a les hores punta, augmentant-hi la capacitat i les freqüències.

Finalment, Barceló apunta que “ara mateix els nostres joves es veuen obligats a desplaçar-se amb cotxes amb tot el que aquest mitjà de transport comporta en molts aspectes com ara despesa, inconvenients per aparcar i també amb els seus inconvenients des del caire de la seguretat viària”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s