EL GOVERN DONA LA RAÓ A MÉS PER LLUCMAJOR I DESCARTA AMPLIAR L’ESPLANADA DEL PORT DE S’ESTANYOL

18 DE MAIG DE 2022

Des de MÉS per Llucmajor volem expressar la nostra satisfacció pel fet que la Comissió Balear de Medi Ambient ens hagi donat la raó i hagi informat desfavorablement sobre l’ampliació de l’esplanada del costat del Club Nàutic de s’Estanyol que gestiona Ports de les illes Balears. El projecte guanyava terreny a la mar i estava inclòs en el Pla General de Ports de les Illes Balears (2018-2033).

Cal recordar que aquesta ampliació quintuplicava l’esplanada actual, guanyant terreny a la mar, fins a una extensió total de 6.500 metres quadrats. Una obra desproporcionada, difícilment justificable i que desfigurava la zona.

Quan va sortir el pla inicial, des de MÉS per Llucmajor presentàrem al·legacions i una moció en el ple de l’Ajuntament de Llucmajor que fou aprovada per unanimitat, mitjançant la qual reclamàvem, entre altres coses, que no es realitzi la millora d’aquesta ampliació.

Davant la retirada d’aquest projecte, la regidora i portaveu de MÉS per Llucmajor, Maria Barceló, aplaudeix la decisió: “Celebram que ens hagin fet cas i es pugui aturar aquest projecte que era desproporcionat i injustificat”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s