EL PLE DONA SUPORT A LA MOCIÓ “LA JUSTÍCIA, TAMBÉ EN CATALÀ” PRESENTADA PER MÉS PER LLUCMAJOR

27 DE MAIG DE 2022

El ple de l’Ajuntament de Llucmajor va aprovar la moció presentada per MÉS per Llucmajor que, amb el lema “La justícia, també en català”, té com a objectiu promoure l’ús de la llengua catalana dins l’Administració de justícia i de fomentar el coneixement i el respecte dels drets lingüístics dels ciutadans.    

La moció de MÉS per Llucmajor va ser aprovada gràcies als vots a favor de tots els partits de l’oposició i d’EL PI, mentre que la resta de partits de l’equip de govern (PP-C’s-ASI- “Vox”) hi votaren en contra.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s