MÉS PER LLUCMAJOR RECLAMA L’ELABORACIÓ DEL PLA DE MOBILITAT URBANA SOSTENIBLE

10 DE JUNY DE 2022

MÉS per Llucmajor reclama a l’equip de govern (PP, ASI, PI “Ex VOX”) que doni un impuls de forma urgent a l’elaboració del pla de Mobilitat Urbana Sostenible, una eina clau i imprescindible que ha de marcar el futur dels nuclis urbans del terme municipal de Llucmajor.

De fet, l’elaboració d’aquest pla està pressupostada de 2020 i, a més, el ple de l’Ajuntament de Llucmajor va aprovar una moció mitjançant la qual acordava la posada en marxa del pla.

Però passen els anys i l’equip de govern no ha tret a concurs ni l’elaboració de l’estudi previ sobre la mobilitat que ha de donar una diagnosi de quin és l’estat de la mobilitat al municipi per tal de prioritzar la mobilitat alternativa al cotxe.

La portaveu de MÉS per Llucmajor, Maria Barceló, explica que “la redacció d’un document que digui quin és l’estat de la mobilitat del municipi és imprescindible i urgent perquè posteriorment s’ha de preparar i executar un pla d’accions que no es fa en dos dies. És a dir, de cada dia que passa la circulació i la mobilitat en tots els aspectes empitjoren sense que l’equip de govern hagi fet res en tota la legislatura”.

CARRIL BICI A URBANITZACIONS

MÉS per Llucmajor constata dos exemples clars d’aquesta necessitat. Un és la contínua demanda ciutadana respecte a un carril segur que connecti les diferents urbanitzacions de Llucmajor (De Maioris a Badia gran). En aquest sentit, cal recordar que és un projecte que va guanyar la convocatòria del pressupost participatiu de 2018, a les acaballes de la passada legislatura, i que encara no s’ha executat.

Un altre projecte és la connexió segura entre les escoles de sa Marina, Jaume III i el camp municipal d’esports de Llucmajor. Un projecte previst també la legislatura passada com a segona fase dels carrils per a bicicletes existents i que l’actual equip de govern ha oblidat, tot i la repetida demanda de les associacions de pares de la zona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s