MÉS PER LLUCMAJOR RECLAMA UN PLA INTEGRAL DE MILLORA DE CARRERS I VORAVIES A S’ARENAL

24 DE JUNY

MÉS per Llucmajor reclama a l’Ajuntament que elabori un pla integral de millora de camins públics, carrers i voravies a s’Arenal i que faci també un calendari d’execució de les obres.

Aquesta petició ve a causa de l’aprovació en un passat ple de dues modificacions de crèdit d’1,8 milions d’euros per part de l’equip de govern (PP-Cs-ASI-EL PI- “Ex VOX”) per a la millora de carrers i voravies del municipi i que no se n’hagi previst cap del nucli de s’Arenal.

MÉS per Llucmajor considera especialment urgent asfaltar el carrer Pere Maimó (carrer del Camp de futbol i de l’IES) que presenta un estat lamentable. També és urgent la connexió d’aquest carrer amb l’avinguda del Baladre a Son Veri Nou, ja que el Consell de Mallorca té projectat la construcció d’una rotonda a l’entrada de Son Veri Nou i la connexió d’aquesta amb el carrer Pere Maimó.

Pel que fa a les voravies, hi ha diferents punts de s’Arenal que necessiten reparacions de forma urgent pel seu mal estat i també perquè s’han de fer millores per a facilitar l’accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda.

El regidor de MÉS per Llucmajor, Miquel Serra, lamenta que “si aquest equip de govern ha estat un desastre per tot el municipi, a s’Arenal la situació és dramàtica”.

En aquest sentit, Serra recorda que les obres de la plaça Reina Maria Cristina romanen aturades “i no saben quan podran tornar a començar però, anant tot bé, hauran estat dos anys per fer unes obres que tenien un termini d’execució de sis mesos”.

Serra afegeix que “un altre cas és la piscina municipal que està tancada des de fa més d’un any i a més no hi fan res quan les obres que hi han de dur a terme només han de durar un mes”.

El regidor, fent balanç a la situació de s’Arenal recorda que “tampoc tenim notícies de dos projectes que amb l’equip de govern anterior deixàrem a punt com són les obres de Gran General i Consell o la Via Verda, entre altres”.

Serra també recorda que aquesta legislatura l’única cosa que s’ha fet a s’Arenal ha estat canviar els parcs infantils “però amb els usats que han llevat de Llucmajor, és a dir, per parcs de segona mà”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s