MÉS PER LLUCMAJOR DENUNCIA LA PARALITZACIÓ DEL PROJECTE DEL CAMP D’ESPORTS D’URBANITZACIONS

12 DE JULIOL DE 2022

MÉS per Llucmajor adverteix de la manca d’iniciativa i capacitat de gestió de l’equip de govern (PP-ASI-PI-C’s- “Ex-Vox”) que una vegada “és del tot incapaç de tirar endavant les seves pròpies iniciatives”, adverteix el regidor de MÉS per Llucmajor, Miquel Serra.En aquest cas, en referim al camp municipal d’esports a les Urbanitzacions que l’equip de govern anuncià amb fotografia inclosa devora el solar el mes de març de 2021. “Aleshores sortiren dient que s’iniciava el procés amb la redacció del projecte i un any i mig després no s’ha fet res de res“, lamenta Serra qui afegeix que “no només no han fet res sinó que dels 150.000€ que anunciaren per la redacció del projecte no estan reflectits en els pressuposts de 2022″.

És un cas clar i clamorós de “venda de fum” a la ciutadania, una pràctica massa habitual en aquest equip de govern”, critica Serra qui recorda altres exemples flagrants com ara l’aparcament públic de s’Arenal, les millores a Cas Coix de Llucmajor, entre moltes altres promeses.

El regidor de MÉS recorda que és “una obra necessària i que compartim però sobre la qual no s’ha mogut absolutament res, no es pot enganyar a la ciutadania d’aquesta manera creant falses expectatives”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s