MÉS PER LLUCMAJOR DEMANA A L’AJUNTAMENT CELERITAT EN LA REOBERTURA DEL CENTRE D’ESPORTS D’URBANITZACIONS

13 D’AGOST DE 2022

MÉS per Llucmajor reclama a l’Ajuntament llucmajorer que acceleri els tràmits per a tornar a obrir com més aviat millor el SIIT Sport Center de Cala Blava, un complex esportiu del qual s’aprofiten els residents a la zona d’Urbanitzacions.

El regidor de MÉS per Llucmajor, Miquel Serra, explica que “aquest complex esportiu roman tancat des de fa mig any des que l’anterior empresa concessionària l’abandonés i després de problemes amb gent que el va ocupar i que l’Ajuntament va desallotjar”.

Serra considera que aquestes instal·lacions “s’han de tornar a obrir ben aviat per evitar que es degradin encara més del que estan. Si l’Ajuntament no fa passes de cada vegada serà més costós perquè es degrada dia rere dia com es pot comprovar amb una simple visita”.El centre disposa d’un bar-restaurant, pistes de tennis, pàdel, piscina, pista de futbet, zona de gimnàs i fitness i també s’hi duen a terme activitats dirigides de les quals en podien gaudir els residents a urbanitzacions que ara es veuen obligats a desplaçar-se a Llucmajor.

Serra demana que aquest espai es torni a adjudicar perquè el gestioni novament una empresa externa o que el dugui directament l’administració local.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s