MIQUEL SERRA ES PRESENTA AMB LA FEINA FETA I EL MILLOR EQUIP PELS NOUS REPTES

17 D’ABRIL DE 2023

Miquel Serra es va presentar com a candidat a la Batlia de MÉS per Llucmajor i ho va fer amb l’aval de  “la feina feta” durant aquests quatre anys a l’oposició i també “amb el millor equip per afrontar els nous reptes” després de les eleccions de dia 28 de maig.
El saló d’actes del Claustre de Sant Bonaventura es va omplir per a la posada en escena de la candidatura de MÉS per Llucmajor. Serra va estar acompanyat pel secretari general de MÉS per Mallorca i candidat a la presidència de les Illes Balears, Lluís Apesteguia i per la número dos a la candidatura al Consell de Mallorca, Catalina Inès Perelló.

Serra es va referir a les 41 propostes tretes endavant aquest mandant: “Ha estat un mandat complicat, ens ha tocat fer feina d’oposició davant un pacte de cinc forces de dreta-extrema dreta. No ens hem conformat amb aquest paper secundari, hem estat actius, propositius i també crítics quan ha tocat. Aconseguint finalment un protagonisme i un pes molt superior al que ens tocava”. 

El candidat però, no es va aturar en aquesta feina feta: “Volem més, hem de mirar cap el futur Són molts els reptes que trobarà l’equip de govern que neixi d’aquestes eleccions municipals, un futur equip de govern que volem liderar”.
En aquest sentit, es va referir a dur endavant el projecte de Cas Coix, redactar un nou PGOU, diferents projectes de millora a s’Arenal i Urbanitzacions.

El candidat es va mostrar molt satisfet amb la candidatura que l’acompanya: “Per fer tot això, no estic sol, m’acompanya un equip fantàstic. Un equip entregat i que creu en el projecte. Un grup de gent jove i formada que no es conforma amb el que hi ha i en vol més, i millor. Podeu comparar arreu, no en trobareu cap de candidatura com aquesta”.
A Serra el seguirà com a número dos l’actual portaveu de la coalició ecosobiranista a l’Ajuntament de Llucmajor, Maria Barceló.  La resta d’integrants són

Oriol Gómez, Maria Del Mar Vanrell, Sebastià Maimó, Marina Ferre, Antoni Tomàs, Maria Francina Crespí, Macià Mut, Maria Antònia Oliver,  Benet Llompart, Sandra Serra, Amador Calafat, Maria Antònia Ferrer, Santiago Muñoz,  Antònia Aina Amengual, Francesc Felipe Legaz, Sagrario Narváez, Joan Brazález, Antònia Mulet i Jaume Oliver. Els suplents són Jaume Tomàs i Catalina Trobat. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s