MÉS PER LLUCMAJOR VOL QUE L’AJUNTAMENT FACI UN ESTUDI SOBRE EL COST DE LA VIDA A LLUCMAJOR

26 D’ABRIL DE 2023

La proposta de MÉS per Llucmajor per tal que l’Ajuntament de Llucmajor atorgui les prestacions econòmiques de serveis socials és senzilla: elaborar un estudi sobre el cost de la vida al terme municipal.

Aquesta proposta sorgeix després que l’equip de govern hagi acceptat una moció de MÉS per Llucmajor al reglament de prestacions socials de caràcter econòmic de l’Ajuntament de Llucmajor.

Mitjançant l’esmentada al·legació MÉS per Llucmajor demanava una revisió a l’alça dels ingressos màxims que pot tenir la unitat familiar per poder tenir accés a les prestacions.  En aquest sentit, per exemple, s’ha acceptat la moció i pujat els ingressos màxims d’una persona que estava fitxat en 450 € fins als 600 €.

Davant aquesta pujada, el regidor de MÉS per Llucmajor, Miquel Serra, ha explicat que “sembla que no saben el que costa viure al nostre municipi. Amb 600 € al mes no es pot viure a Llucmajor“, apunta Serra.

Serra enraona que “una prova que la pujada no és equitativa és el fet que gràcies a la nostra moció augmenten la mateixa quantitat (150 €) a totes les unitats familiars per igual siguin d’un, dos o sis membres. En aquest sentit, afegeix que “això demostra que l’estudi no és real ni solucionarà els problemes de la gent que no arriba a finals de mes”.

És per això que el regidor demanarà que es faci l’esmentat estudi sobre el cost de la vida al terme municipal de Llucmajor. “Amb aquest document que aportarà dades sobre la realitat de les famílies més desfavorides del municipi podrem saber exactament quines prestacions hem de donar“, conclou Serra.

Miquel Serra

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s