MÉS per Llucmajor critica que l’Ajuntament de Llucmajor converteixi Llucmajor en la capital del gonellisme

Des de fa uns anys, grups gonellistes i de l’extrema dreta celebren, el darrer cap de setmana d’octubre, un homenatge al rei Jaume III amb una ofrena floral. Enguany, per primera vegada i sense consultar la resta de partits amb representació a l’Ajuntament, l’equip de govern encapçalat pel PP, ha decidit organitzar i patrocinar l’esdeveniment.

Des de MÉS per Llucmajor pensam que l’Ajuntament no pot organitzar ni finançar un acte que tergiversa, sense cap tipus de mirament, la història de Mallorca i de Llucmajor. L’Ajuntament de Llucmajor no pot permetre que la figura de Jaume III, una figura prou valorada a Llucmajor, on una de les escoles públiques i el passeig duen el seu nom, caigui en les mans de reaccionaris, nostàlgics, friquis i tots els sectors de l’extrema dreta amb presència a Mallorca.

L’Ajuntament és de tots els llucmajorers i el consistori i el batle no poden posar-se al capdavant d’un acte que no ajuda a fer conèixer correctament la figura de Jaume III i del seu context històric, sinó que fomenta els prejudicis i la ignorància.

El batle de Llucmajor ha demostrat un altre pic la feblesa del seu nomenament, ja que el suport que li va donar l’extrema dreta de Llucmajor obliga al batle de Llucmajor i a la regidora de Cultura a fer aquest tipus de paperots. Mai, en la història de Llucmajor –on recordam que Partit Popular va governar de forma hegemònica durant 24 anys consecutiu- s’havia donat suport a un acte com el d’avui.

El poble de Llucmajor no se mereix que el seu nom se’l relacioni amb un acte com el que s’ha celebrat avui. L’ajuntament del poble de Maria Antònia Salvà no pot prendre part en favor d’un grup de gent que vol destruir la nostra llengua, la nostra història i la nostra cultura. Demanam seny als nostres governants i que un espectacle com el d’avui no sigui organitzat per l’Ajuntament de tots els llucmajorers.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s