MÉS per Llucmajor força a l’equip de govern municipal a rectificar sobre la justificació de les despeses a grups municipals.

En una de les primeres mesures d’aquest mandat, l’equip de govern de l’ajuntament de Llucmajor va aprovar l’eliminació del control, que existia fins llavors, sobre les subvencions que reben els grups polítics municipals.

Aquest fet va rebre la critica per part dels partits de l’oposició i de gran part de la societat llucmajorera. L’eliminació de la justificació de despeses suposava un retrocés inacceptable en el control i la transparència de l’Ajuntament i creava un greuge comparatiu amb les subvencions atorgades a associacions social, culturals i esportives del municipi que presenten una justificació exhaustiva de les despeses realitzades.
Durant aquests mesos no hem defallit per aconseguir una rectificació d’aquesta mesura i ho hem aconseguit al darrer ple de l’any on mitjançant una proposta presentada per Més per Llucmajor hem aconseguit la rectificació de tots els partits del consistori. Recuperam el seny i les bones pràctiques en transparència i aconseguim que els membres de l’equip de govern reconeguin l’error que suposava la modificació anterior.
Des de Més per Llucmajor no renunciam a l’objectiu d’aconseguir un municipi modern, participatiu i transparent del qual tot ens hem de sentir orgullosos i durant el 2020 continuarem fent feina per aconseguir-ho. El temps ens ha donat la raó.

logo mÉs per llucmajor wp

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s