TANCAMENT D’UNA ETAPA

Després de pràcticament una dècada dedicat a la política municipal activa, com regidor i batle de l’ajuntament de Llucmajor, al passat plenari vaig presentar la meva renúncia a l’acta de regidor d’aquest consistori.
Quan vaig començar a caminar per aquest camí ho vaig fer per una convicció que al llarg de la meva vida m’ha fet considerar que si les coses no t’agraden, s’ha de fer feina i lluitar per canviar-les, que no basta queixar-se i esperar a veure que passa.
Tenir l’oportunitat de participar en la política municipal d’aquest poble ha estat, i és, un plaer, un honor i sobretot una responsabilitat molt gran. El fet de dedicar temps i esforç a millorar la vida dels llucmajorers i llucmajoreres és una experiència satisfactòria i gratificant, que tot i haver passat moments durs, ingrats o frustrants m’han fet créixer com gestor de la cosa pública i sobretot com a persona.
He après moltíssim d’aquesta experiència, del funcionament de l’Ajuntament i sobre tot dels companys del consistori d’aquestes tres legislatures, tan dels que he tengut a la part oposada com al que he tingut al mateix costat de la bancada.
Gracies a tot el personal de l’Ajuntament per facilitar-me la tasca tan quan he estat a l’oposició com quan he estat a l’equip da govern.
Gràcies als companys d’anteriors consistoris, que malgrat les diferències polítiques sempre hem mantingut un tracte amable i cordial.
No em vull deixar ningú per això tan sols faré referència als que més petjada han deixat a la meva persona políticament xerrant, sense deixar de banda el meu agraïment i reconeixement als membres del grup socialista i del PI amb els quals vaig compartir labors de govern a la legislatura passada.
Però no seria de justícia passar per alt persones que han marcat un paper molt rellevant dins aquesta etapa que avui s’acaba.
En primer lloc a Joana Lluïsa Mascaró el meu referent polític i molts de pics vital, poques coses se li escapen de la seva visió critica i pragmàtica.
Als companys Lluís Segura i Adelina Gutiérrez, que a la legislatura passada varen ser uns autèntics baluards al claustre pel bé de la cultura a Llucmajor.
A Maria Barceló, per la seva valentia i dedicació a la defensa d’unes onviccions fermes, i per la seva vocació de servei públic.
A Miquel Àngel Serra, verdader escuder en moltes batalles, algunes guanyades i d’altres perdudes, però que mai m’ha decebut en la seva aptitud i en la seva visió global de tots el temes que ens hem plantejat, i al qual li cedesc aquest escó de regidor amb la certesa que ho farà millor que jo i a qui li desig la millor de les sorts, que li farà falta.
Si no fos per tots vosaltres, per la gent de la nostra agrupació de MES per Llucmajor, que m’han ajudat i m’han fet partícip de la seva il·lusió per canviar les coses, per la gent de MES per Mallorca que han confiat en mi i que en donen suport i ajuda, no hauria estat possible sortir-me’n d’aquesta etapa engrescadora i emocionant.
També vull agrair a tota la gent que al llarg d’aquestes tres legislatures han confiat en mi i en la nostra agrupació per dur endavant unes polítiques per millorar la vida dels nostres veïns.
També he d’agrair a la meva família i especialment a la meva dona el recolzament i suport, tot i que hi ha hagut moments que no n’era mereixedor, ja que hi ha hagut molts de moments que en lloc de compartir la meva vida amb ells m’he dedicat a fer poble.
A la vida tot són etapes i tot són decisions que afecten aquestes etapes, i la meva és la de deixar el meu càrrec de regidor per poder dedicar-me amb més força a nous projectes personals i professionals, amb l’esperança que el meu pas per l’Ajuntament hagi estat positiu per a la vida de tots el llucmajorers i llucmajoreres.

Moltes gràcies a tots.

Jaume Tomàs OliverEMgEBCGXsAE6NND

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s