MÉS PER LLUCMAJOR S’OPOSA QUE EL REGIDOR DEL GRUP MIXT PERCEBI 23.000€ COM A PARTIT POLÍTIC ELECTE

Raúl Domínguez, expulsat de VOX abans de la constitució de la Corporació, reclama ara cobrar mensualment com a partit i regidor

22 de gener de 2020

MÉS per Llucmajor s’oposa que el regidor del Grup Mixt, Raúl Domínguez, incrementi la retribució que percep com a regidor. El regidor expulsat per VOX-ACTÚA BALEARS reclama en una sol·licitud que serà votada en el proper ple de la Corporació municipal, cobrar el sou de portaveu municipal, 18.000 euros anuals, i 475 € mensuals per a despeses del Grup Mixt, del qual és l’únic integrant. És a dir, una despesa total de 23.000 euros anuals.
Cal recordar, i així ho explica ell en el seu escrit, que Raúl Domínguez fou elegit a les eleccions del mes de maig de 2019 per les llistes de VOX-ACTÚA BALEARS, a les quals va concórrer com a número 2. Abans però de la celebració del ple de constitució de l’Ajuntament de Llucmajor, fou expulsat del seu partit amb la qual cosa va quedar integrat en el Grup Mixt.
Davant aquesta situació, Més per Llucmajor considera que Domínguez no hauria de percebre cap retribució econòmica superior a la que ja cobra, és a dir, la que li correspondria com a regidor si encara romangués en el grup pel qual va concórrer a les eleccions: cobrar les dietes per assistència a plens i comissions. És molt mal d’explicar que la conducta que va provocar la seva expulsió del partit li pugui ocasionar, ara , un benefici econòmic personal.
Davant la manca d’un Reglament Orgànic Municipal (ROM) a l’Ajuntament de Llucmajor, sembla que haurà de ser el ple municipal qui finalment decideixi si l’excandidat de VOX pot veure acceptades les seves aspiracions. Davant aquesta situació, des de Més per Llucmajor feim una crida a la responsabilitat de la resta de formacions que conformen l’Ajuntament de Llucmajor perquè ho impedeixin i rebutgin aquesta demanda, atès que crearia un precedent molt perillós que desvirtuaria l’existència dels mateixos partits polítics.
Finalment, volem destacar que aquesta petició de remuneració econòmica, és la primera acció que fa Domínguez al ple de l’Ajuntament en 7 mesos, ja que des de principi de legislatura no ha fet cap pregunta ni ha presentat cap moció.
Des de Més per Llucmajor temem que l’actual equip de govern vulgui agrair la fidelitat i el suport extern que Domínguez els dóna, recompensant-lo amb aquest premi econòmic.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s