MÉS PER LLUCMAJOR DENUNCIA LA MANCA DE GESTIÓ I D’INICIATIVES PRÒPIES L’EQUIP DE GOVERN

El partit critica la inactivitat dels regidors i regidores que només tramiten les projectes que trobaren en marxa de l’anterior pacte.

Més per Llucmajor denuncia que els regidors i regidores de l’actual equip de govern de dretes no ha presentat cap projecte propi d’envergadura i viu de la tramitació de les iniciatives que es deixaren en marxa la passada legislatura.
Tot i que hi ha projectes que posàrem en marxa amb els socis del pacte en el passat mandat que han quedat dins un calaix, estem satisfets que almanco es continuï amb la gestió d’alguns dels pilars pels quals apostàrem des de Més per Llucmajor amb els nostres socis de govern:
– Millores en la gestió de la residència.
– Posada en marxa del servei de recollida selectiva porta a porta.
– Adquisició del teatre.
– Instal·lació de carregadors de vehicles elèctrics.
– Millora gestió punts verds.
– Obres de millora a voravies ronda Migjorn.
– Senyalització d’activitats turístiques i esportives.
– Millora paviment de rutes cicloturístiques.
– Millora enllumenat públic.

És a dir, només han estat capaços d’executar projectes que els hi deixàrem enllestits. En els més de vuit mesos que duen a l’Ajuntament de Llucmajor, el pacte actual ha dilapidat l’eficiència que aconseguirem recuperar. Els actuals mandataris han estat incapaços d’aportar ni un projecte nou durant aquest període. Especialment greu i preocupant és el cas dels projectes presentats com a Inversions Financerament Sostenibles. Tot i tenir 7.000.000 d’euros gastadors, s’executarà menys del 15% d’aquesta quantitat inicial i d’aquests els nostres governants no han trobat necessari destinar ni un euro en millora del paviment o voravies dels carrers, ni un euro en la millora en parcs infantils o ni un euro en millora dels edificis municipals.

PÈRDUA DE SUBVENCIONS

Així mateix, tornen a passar per davant dels nostres ulls convocatòries de subvencions sense que siguin aprofitades pels nostres governants. En la passada legislatura, tots els regidors i regidores amb la col·laboració dels treballadors municipals, aprofitàrem moltes ajudes i subvencions com ara de l’impost de turisme sostenible (dos milions d’euros) o quatre subvencions del Consorci Borsa allotjaments turístics per un import de gairebé dos milions d’euros més.
Aquesta tasca permeté continuar fent inversions i duent a terme iniciatives, és a dir, gestionant, amb un cost zero per les arques municipals. D’això se’n diu feina, cosa que els actuals regidors i regidores sembla que no estan disposats a fer.
Amb tot plegat, volem mostrar la nostra preocupació per l’alentiment de projectes de s’Arenal: plaça Reina Maria Cristina, Eix cívic Gran i General Consell, millora al llit del torrent dels jueus o la Via Verda planejada a l’antic traçat de les vies del tren de s’Arenal a Llucmajor.
I per acabar d’enfonsar l’eficiència municipal hem de fer notar que el pressupost de l’Ajuntament que s’hauria d’haver aprovat el novembre de l’any passat, a hores d’ara encara ni ha iniciat la seva tramitació i no estarà operatiu, en el millor dels casos, fins a mitjans mes de març.
Amb tot, volem recordar també altres exemples de la manca de gestió com és el cas ja denunciat públicament per Més per Llucmajor, del retrocés en matèria cultural, tant en qualitat com en quantitat durant aquest període, ja que s’han reduït un 40 per cent aquesta legislatura.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s