GRÀCIES

11 de juny de 2020

(Article publicat a la revista “Llucmajor De pinte en ample”)

Des de Més per Llucmajor teníem clar que donar les gràcies havia de ser el motiu del primer article quan la revista tornàs a la seva activitat normal. Hi haurà temps per analitzar l’actuació política a tots els nivells, de celebrar els encerts i analitzar els errors. Hi haurà temps per repensar el futur i definir les fites a assolir d’aquesta nova realitat que s’albira. Abans de tot, però, ens toca ser agraïts amb totes aquelles persones que durant aquests mesos han cuidat i cuiden de nosaltres.

El primer dels agraïments ha de ser per als nostres professionals sanitaris i farmacèutics, que ens han cuidat sense descans, posant en risc la seva pròpia salut. Ara ja no sortim als balcons a dir-vos-ho però el nostre agraïment i reconeixement serà etern.

Gràcies als membres de la Policia Local, Protecció Civil, Guàrdia Civil i Bombers presents a Llucmajor per la seva imprescindible feina de contenció i seguretat. Sense aquesta feina hauria estat impossible frenar la propagació del virus.

Gràcies als treballadors socials de l’Ajuntament i a totes les associacions d’atenció social, amb especial menció als voluntaris de Càritas Llucmajor i s’Arenal que garanteixen les necessitats bàsiques de moltes famílies llucmajoreres.

Gràcies a professors, alumnes i famílies que han entès que el confinament no eren vacances i han canviat completament la seva forma de fer feina per fer que l’excepcionalitat no afectàs l’aprenentatge.

Gràcies a pagesos, botiguers, placers, transportistes i repartidors que vos heu encarregat de que no ens falti de res a nosaltres ni a les nostres famílies.

Gràcies als serveis de neteja, desinfecció i recollida de residus per garantir la salubritat dels nostres carrers i espais públics durant aquests mesos durs.

Gràcies als nostres majors que han sabut cuidar-se renunciant a tota possibilitat d’oci col·lectiu.

Gràcies a les persones que han fabricat mascaretes quan no n’hi havia al mercat, han fet menjar o li han fet la compra als seus veïnats.

Per acabar gràcies a tot els Llucmajorers per l’esforç i responsabilitat que ens permetrà tornar a la normalitat el més aviat possible. Per la nostra part ens comprometem a estar a l’alçada de la situació fent una oposició responsable i propositiva per garantir que les mesures per minimitzar els efectes de la crisi de la COVID-19 arribin el més aviat possible a famílies, comerços i autònoms.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s