MÉS PER LLUCMAJOR DEMANA AL BATLE QUE CESSI ALEXANDRO GAFFAR DE FORMA IMMINENT

Considera que l’abstenció del PP, de Cs i el vot a favor d’ASI demostra la manca de capacitat de govern d’aquest “pacte”

25 de juny de 2020

Davant la reprovació en el ple del regidor de l’equip de govern, Alexandro Gaffar de Llibertat Llucmajor, aprovada gràcies en bona part a les abstencions de PP i CS i els vots a favor d’ ASI, tots “socis” de govern del partit de l’edil reprovat, Més per Llucmajor considera que el batle de Llucmajor, Eric Jareño, l’ha de destituir de forma imminent o, en cas contrari, és Jareño qui ha de dimitir.
De tot plegat i a banda de l’actuació penalitzada, un dels fets que més sorprèn és l’actitud del batle qui, amb la seva abstenció, no només deixa en evidència un regidor del seu equip de govern, sinó que a més demostra la manca de confiança en el seu equip de feina. Això vol dir que al batle li és ben igual el que passi a l’Ajuntament que representa i també la imatge que pugui mostrar el seu equip i el municipi.
Des de Més per Llucmajor consideram que un batle té l’obligació de donar un suport absolut als membres del seu equip i donar-los la confiança perquè facin la feina de govern. Si el batle no es posiciona de forma clara al costat dels seus regidors, demostra públicament que, o bé ha perdut la seva confiança en ells (en el qual cas l’hauria de cessar) o bé que s’inhibeix de la seva obligació de mantenir el clima necessari per a poder exercir el govern municipal.
En el cas de Llucmajor, aquesta no és la primera vegada que el batle s’inhibeix de resoldre les disputes entre els membres del seu equip demostrant una vegada més que no exerceix com a batle demostrant una flagrant incompetència per exercir com a representant de tots els ciutadans i ciutadanes de Llucmajor. Per tant, el batle ha de cessar Gaffar o ha de dimitir.

Dit això, des de Més per Llucmajor, consideram que en el decurs del ple, el regidor reprovat, Alexandro Gaffar, va perdre l’oportunitat de donar explicacions sobre la polèmica dels pilons. Ans al contrari, va insistir en les seves males formes, dient mentides i sense assumir uns fets que semblen més que provats: va segrestar competències que no li tocaven, va desobeir els informes del cap de la Policia Local de Llucmajor i tot plegat amb el rerefons de beneficiar un company de partit.
En el decurs del ple, el regidor de Més per Llucmajor, Miquel Serra, va advertir al batle i a la resta de membres de l’equip de govern, que si mantenen al senyor Gaffar dins el seu equip de govern són corresponsables d’aquella decisió interessada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s