EL PLE ORDINARI DE JULIOL TREU A LA LLUM LES VERGONYES DEL PACTE DE GOVERN

30 de juliol de 2020

El ple ordinari del mes de juliol va despullar totes les vergonyes del pacte de govern que aquesta legislatura va accedir a l’Ajuntament de Llucmajor.

La moció de Llibertat Llucmajor, partit que fou expulsat del pacte pel batle el passat dia 1 de juliol, mitjançant la qual reclamava la retirada dels assessors de l’equip de govern, va treure la superfície moltes de les vergonyes del pacte actual.

D’una banda, demostra la demagògia de Llibertat Llucmajor atès que reclama que retirin l’assessora d’ASI quan ells durant molts de mesos varen tenir un assessor fins que aquest va cessar curiosament quan va esclatar el cas dels pilons del delta. No acaba aquí la cosa. Va sortir a la llum que Llibertad Llucmajor volia que a principis del mes de juny comencés una nova assessora del seu partit per substituir al cessat. Això, a banda de demagògic, és una autèntica vergonya i més tenint en compte que ho reclamaven excusant-se en la crisi de la Covid-19, fet que evidencia una manca de respecte absoluta per les persones del nostre municipi que més malament ho passen.

A banda de la incongruència, la demagògia i la poca vergonya de LlLl, gairebé el més greu de tot plegat perquè es juga amb els doblers de tots els llucmajorers i llucmajoreres i a més i per davant de tot, amb la gestió de l’Ajuntament de Llucmajor, rau en el fet que en el debat sobre la polèmica dels assessors, va quedar clar que aquestes contractacions per part d’ASI i Llibertad Llucmajor fou una moneda de canvi pel suport dels dos partits al nomenament d’Eric Jareño com a batle de Llucmajor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s