BALANÇ POST ESTAT D’ALARMA: EL PITJOR EQUIP DE GOVERN EN EL PITJOR MOMENT

11 de maig de 2021

Un cop acabat l’estat d’alarma volem fer un balanç que començam insistint en el que hem anat advertint des de fa temps: els ciutadans i ciutadanes del nostre municipi han patit, pateixen i sembla que patiran el pitjor equip de govern en el pitjor moment.

Fa més d’un any que començà la pandèmia, més de 365 dies des que l’equip de govern de l’Ajuntament de Llucmajor amb 5 regidors amb dedicacions exclusives i 6 parcials d’un 75 per cent, hagués pogut fer molta feina per ajudar social i econòmicament als seus ciutadans. Però el que veim és que han fet poc, molt poc. Poca imaginació i paràlisi.

Des del primer moment, MÉS per Llucmajor ens posàrem a disposició d’un pacte de govern que, dit sigui de passada, aleshores ja trontollava a causa de les desavinences entre els partits que l’integren.

30 PROPOSTES DE MÉS PER LLUCMAJOR

La nostra formació féu fins a 30 propostes en un document pensam que ben treballat, fonamentat i, sobretot, realista. Però han passat 12 mesos i el pacte no només no n’ha fet ús, sinó que a més ha demostrat una indignant manca d’iniciativa.

  • Demanàvem dotar de més personal uns serveis socials que estaven i continuen desbordats. Idò només han contractat 1 treballador social.
  • De les ajudes previstes i anunciades d’1000.000 d’euros, només han donat 218.000 €.
  • Demanàrem que el límit econòmic per ajudar a famílies i empreses fos el superàvit de 2019, és a dir, 8,7 milions de €. Idò res, no han gastat res i han tancat el 2020 amb superàvit i 24 milions de € de romanent. El que en condicions normals seria una gran notícia, en l’actual és una vergonya per a una administració.
  • No han fet cap rebaixa a les taxes de fems, és a dir: han ingressat molt més del que costa el servei. Ni tan sols han començat als comerços i empreses pels mesos que varen haver de tenir tancat.
  • No han flexibilitzat el pagament d’impostos
  • No s’ha creat la comissió informativa per fer un seguiment de la pandèmia. Volíem que aquesta comissió fes un seguiment d’un pla però ni comissió ni pla: la improvisació ha estat la constant del pitjor equip de govern que ha tengut Llucmajor en el pitjor moment.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s