MÉS DENUNCIA QUE EL PACTE “RENOVA” ELS PARCS INFANTILS DE S’ARENAL AMB ATRACCIONS USADES

4 de juny de 2021

En el que consideram que és una mostra més de menyspreu i un greuge comparatiu, l’equip de govern (PP, ASI, EX-VOX i EL PI), ha posat en marxa un pla de millora dels parcs infantils del municipi que consisteix a col·locar noves atraccions a Llucmajor i enviar les que retira a aquest nucli urbà per “renovar” els de s’Arenal.

En el passat ple, Més per Llucmajor va reclamar a l’equip de govern municipal de l’Ajuntament de Llucmajor que s’instal·lin noves atraccions als parcs infantils de s’Arenal i més tenint en compte que l’Ajuntament de Llucmajor destina 335.000€ a aquest projecte.

El regidor Miquel Serra apuntà que “són actuacions necessàries i ho aplaudim perquè continua amb la línia de millora i adaptació a la normativa de seguretat dels parcs infantils iniciada la legislatura passada“.

Però entre les actuacions propostes en aquest projecte hi ha que les instal·lacions actualment existents a la plaça Espanya de Llucmajor siguin reubicades al parc del Torrent de Son Verí d’abaix, situat entre el carrer Antoni Maria Alcover i l’Avinguda Europa de s’Arenal, “un fet que no és admissible i suposa un menyspreu cap als arenalers”, apuntà Serra qui reclamà que “tots els parcs infantils del municipi comptin amb atraccions noves”. 

Aquest greuge comparatiu es fa quan l’actual equip de govern es trobà un ajuntament sanejat i amb un romanent de tresoreria, doblers estalviats al banc, que supera els 20 milions d’euros. Situació que permetria que les instal·lacions de s’Arenal no fossin de segona mà. “Pensam que als nins, nines i pares i mares i, en definitiva, a tots els usuaris de s’Arenal, es mereixen que els mandataris no els tractin com a ciutadans de segona categoria”, conclou Serra. 

Des de Més per Llucmajor no donam per tancat el tema i continuarem reclamant que l’Ajuntament tracti de forma equitativa els tres nuclis del terme municipal (Llucmajor, s’Arenal i Urbanitzacions) sobretot atenent la situació econòmica favorable actual de les arques municipals. 

No entenem els motius pels quals no s’aprofita aquesta situació de bonança econòmica per a fer millores a tots els nuclis i, en aquest cas, en la millora dels parcs infantils. Esperam que l’esforç realitzat el passat mandat per l’anterior equip de govern en eixugar el deute i deixar uns comptes sanejats, vagi ara en benefici de tots els ciutadans del municipi i no es perdin un cop més en la mala gestió i disputes internes de l’actual equip de govern.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s