L’AJUNTAMENT DE LLUCMAJOR TORNARÀ A PRESENTAR ELS PRESSUPOSTS FORA DE TERMINI PER TERCER ANY CONSECUTIU

26 de gener de 2022

L’Ajuntament de Llucmajor aprovarà els pressuposts municipals fora de termini per tercer any consecutiu.

Sembla que per l’equip de govern (PP-C’s-PI-ASI- “Vox”) l’aprovació dels pressuposts no és una prioritat ni en uns anys que la previsió és més que necessària per a la ciutadania, sobretot, per totes aquelles persones, entitats i comerços i empreses més afectades per les conseqüències de la Covid-19.

Des de MÉS per Llucmajor hem de denunciar un cop més el fet que el de Llucmajor és un dels pocs ajuntaments de més de 20.000 habitants que no té aprovats els pressuposts de 2022. Palma, Calvià, Manacor, Inca, Ciutadella o Felanitx, entre molts altres, aprovaren els pressuposts d’enguany entre novembre i desembre de 2021.

El regidor de MÉS per Llucmajor, Miquel Serra, critica que “el pressupost d’un ajuntament és el document que marca la línia de gestió del municipi i demostra que existeix un projecte definit però aquest ajuntament no ha presentat els pressuposts dins termini en cap ocasió un fet que consideram molt greu i més si tenim en compte que el de 2022 és ja el tercer, és a dir, ja haurien de tenir unes línies bàsiques d’actuació i gestió que demostrassin que tenen un projecte per tot el municipi però se veu que no és així”.

“Lluny d’això -afegeix Serra- tornaran a fer tard com han fet en totes les coses d’interès general aquesta legislatura i l’equip de govern demostra que estam patint el pitjor ajuntament en el pitjor moment per als ciutadans.  L’any passat varen ser el darrer de tots els ajuntaments de dimensions similars en aprovar els pressuposts i enguany duen el mateix camí”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s