L’AJUNTAMENT OBLIGAT A REBAIXAR LA TAXA DE FEMS TAL COM DEMANAVA MÉS PER LLUCMAJOR DES DE 2020

4 DE NOVEMBRE DE 2022

L’Ajuntament de Llucmajor ha aprovat avui la rebaixa de la taxa de fems “per imperatiu legal, vestida de voluntat política”, ha retret en el ple el regidor de MÉS per Llucmajor, Miquel Serra.

En aquest sentit, el regidor ha dit que “aquesta modificació de taxa vos fa mostrar els peus. Fa un parell d’anys que des de MÉS per Llucmajor anam demanant la revisió d’aquesta taxa per comprovar que estava equilibrada i no ens heu fet cas”.

Anant al detall, Serra ha recordat que MÉS per Llucmajor ha denunciat que l’Ajuntament ha incomplit sistemàticament aquesta legislatura l’article 24 del Text Refós de la Llei d’Hisendes Locals quan diu que l’import recaptat per les taxes no pot excedir el cost real del servei. Les xifres de 2022 confirmen el que ja sabíem: els ingressos són d’uns 7.715.000 euros i el cost total del servei de 6.776.700 euros.

En aquest sentit, Serra ha estat contundent: “Podem afirmar sense risc a equivocar-nos que entre el 2020 i el 2022 s’han recaptat 3 milions d’euros més del cost efectiu del servei“. Com no podia ser d’altra manera, “la nostra formació celebra aquesta rebaixa perquè la demanam des de 2020, però, així i tot, lamentam que amb aquesta modificació no premiï les bones pràctiques ambientals i que pagui més qui més residus genera”.

Així mateix, MÉS per Llucmajor lamenta que es deixi de banda d’aquesta reducció als comerços que fan bones pràctiques ambientals.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s