MÉS PER LLUCMAJOR RECLAMARÀ UN PLA DE MANTENIMENT I MILLORA D’ESPAIS PÚBLICS DEL MUNICIPI

20 DE DESEMBRE DE 2022

MÉS per Llucmajor demanarà a l’Ajuntament de Llucmajor la confecció d’un pla de manteniment i millora dels espais públics del municipi. Serà en el darrer ple de l’any que tendrà lloc el vinent dia 28 de desembre. La proposta ve motivada per les nombroses queixes rebudes per part grups de veïnats.

Un dels casos flagrants és el de la plaça Bartomeu Salvà de Llucmajor, coneguda popularment com la placeta dels Pins, on els veïnats pateixen la degradació de l’espai públic i comproven la manca de manteniment per part de l’administració local.

En aquest sentit, el regidor de MÉS per Llucmajor, Miquel Serra, explica que “l’estat d’aquesta i altres places i espais públics del municipi és una autèntica vergonya. Ho hem constatat de primera mà i ens ho han fet arribar també persones residents que ho pateixen. Alguns espais necessiten intervencions importants però que han d’anar també seguides d’un manteniment diari com ara neteja i tasques de jardineria bàsiques que s’han de fer periòdicament”.Serra afegeix que, davant aquesta situació, “demanarem en el ple que faci un inventari dels espais públics que requereixen manteniment i que es faci un pla amb un calendari d’actuacions i que es prioritzin els espais on més urgent sigui actuar”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s